loše je napravljena ona guma meni se počela gulit guma nakon mjesec dana korištenja,onaj preklop je fora za otvarat pomoću gumba al nekako mi se čini labavo to ima dosta lufta.Šta se tiče baterija ako prčkaš po mobu baterija traje dva dana max.
loše je napravljena ona guma meni se počela gulit guma nakon mjesec dana korištenja,onaj preklop je fora za otvarat pomoću gumba al nekako mi se čini labavo to ima dosta lufta.Šta se tiče baterija ako prčkaš po mobu baterija traje dva dana max.
baterija bas i nije za pohvalu(1-2 dana),ali sve je ostalo odradjeno dobro kao i na 6233/6234/6270/6280.
Ja sam sa svojim super zadovoljna. Imam ga od 6. mjeseca i za sada sve stima. Najbolji mob do sada!
jest najbolji mob do sada i meni, ali jedina mu je mana sto se ne moze dekodirati !!! jel netko mozda zna nesto o dekodiranju tog mobitela? ASAP
Ima netko neki link di se daju skidati java igre za 6131![]()
Baterija baš i nije jača strana, gumb za otvaranje ima previše lufta, ali unatoč tome jedna od rijetkih nokia koja me uspjela zainteresirati, uglavnom dopadljiv mob, po meni, i dobar izbor onima koji smatraju da nema moba do nokie.
http://homesite.mobile9.comIzvorno postao scorpio
imaš i teme,pozadine,igre,programe.....
ne mozes pod mane staviti to sto se ne moze dekodirati...Izvorno postao rakanisshu
Bookmarks