ako kabelom prebacujes sa kompa onda mozes odabrati spremanje na memo karticu,sto je i normalno.
ako kabelom prebacujes sa kompa onda mozes odabrati spremanje na memo karticu,sto je i normalno.
Kupio sam neki dan univerzalan čitač svih mogučih kartica platio sam 240 kuna idanas sam kupio micro sd karticu Trans Flash za nokiu 6131 i platio sam od 512MB 160 kuna,to mi je čisto dosta memorije.Inače ima i od 1 gige kartica košta 350 kuna.To sam kupio u ˝Feniksu˝ To vam je u sklopu teniskog centra Maksimir,Maksimirska 132,dođe vam poslje Dinamovog stadiona ako idete iz smjera grada,odma vam je pokraj tvornice ˝Kraš˝ pa ak nekog zanima...![]()
Izvorno postao scorpio
e ma kakav univerzalni čitač šta ti omogučuje da staviš memorijsku karticu od koliko želiš mb
Univerzalni čitač ti znači da možeš s tim čitačem prebacivat podatke na/sa više vrsta memorijskih kartica (SD, MMC, MemoryStick, XD, microSD, CompactFlash, ovisno od čitača do čitača), a veličina kartice nema nikakve veze, možeš koristiti sve bez obzira na veličinu (MB,GB) kartice...Izvorno postao L.L.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
USB čitač kartica,ima utore za sve vrte kartica,ubaciš unutra karticu i prebacuješ sa ili na komp bilo koje podatke,kada skopiraš podatke izvadiš karticu staviš u mob i te podaci se onda nalaze na mobu,npr.melodije,slike,igre i ostalo mislim da je najbrži načinIzvorno postao L.L.
![]()
![]()
Vi koji imate ovaj mob kako ste zadovoljni s njim?
Izvorno postao Mobyfan-ica
![]()
![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
he he dobar odgovorIzvorno postao unreal
![]()
Izvorno postao Mobyfan-ica
izrada plastike loša, baterija slaba
Koji mob je u toj kategoriji i cijeni bolje si priuštiti?Izvorno postao M-power
Evo ovako ti izgleda čitač svih mogučih kartica koji ja imam (usb adapter)Izvorno postao L.L.
![]()
Zadnji uredio scorpion : 26-09-2006 u 19:48
imate citaca kartica za 50 kn
Pa za takva pitanja imaš oglasnik...Izvorno postao Matija_Kr
Pitaj tamo (tj otvori temu sa tim pitanjem da kupuješ čitač kartica)....
kojih kartica koja vrsta i gdjeIzvorno postao Matija_Kr
![]()
Zadnji uredio scorpion : 02-10-2006 u 19:53
Imaš u linksu čitač MMC/SD kartica za 50kn: Sharkoon Flexi Drive XCIzvorno postao scorpio
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam puno java igra za nokiu 6270,6280 pa me zanima dali rade te iste i na 6131 evo vam link na koji sam stavio 1.igru pa da netko proba skinuti ubaciti u 6131 da provjerim dali šljaka
http://www.file-spot.com/download.ph...63d187f4a37add
Ako na 6131 rade teme od 6270/6280 (možda ih treba samo malo promijeniti za vanjski ekran), a 6131 ima unutarnji ekran iste rezolucije kao i 6270/6280 čak im je i soft isti, mislim da bi trebalo raditi bez problema...
neams problema. sve rade. oba moba imaju istu rezolucju ekrana i istu verziju software![]()
![]()
![]()
Jeli netko uspio otključat Nokiuu 6131????????
Please help!
Samo čemu taj closed?? ne kužim...Izvorno postao Sibille
Mogo si jednostavno samo postaviti pitanje....
A prije nego postaviš takvo pitanje, prvo malo potraži po forumu i pročitaj onda već cijelu temu prije nego pita nešto što se pitalo već dosta puta...
Pročitaj dva-tri posta iznad, odgovoreno je...
Ako te to ne zadovoljava, onda pogledaj ovu temu!
ovako, uzeo sam 6131 u vipu i ima vodafoneov softwer, oče li mi u mobisu možda besplatno staviti baš original nokijin?
Izvorno postao Sibille
Jesam ja... (za 100 kn) ali ako ti treba mogu te preporucit
Izvorno postao NiksaK
Da, može! (Ako je otključano u RH!)
Da li mi možeš neki broj ili mail ostavit gdje ti se mogu javit?
S.
scorpion, kako te "slusa" ova kartica u kombinaciji sa nokiom 6131? Gledah po netu, originalne nokijine microSD su puno skuplje, pa ako ova sto si naveo pase...super.Izvorno postao scorpion
E, i jos ovo. Bi li ova kartica radila na spomenutoj nokiji? 1GB za 178 kn... Ajd virnite link Memorijska kartica SD Transcend 1 GB
Tip iz Optimuma mi je preporucio ovu Memorijska kartica SD Micro Ultra II SanDisk 1GB Ona dodje 289 kn, ali mi veli da pase sigurno.
Pomoc!
Zadnji uredio agve : 05-12-2006 u 17:37
odabrati možeš karticu i ako prebacuješ datoteke BT-om (blusoleil)![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Bookmarks