jako malo memorije![]()
![]()
![]()
jako malo memorije![]()
![]()
![]()
A to je rečeno kome, zašto??Izvorno postao L.L.
MOžda ima samo 6MB interne memorije, ali ima utor za memorijske kartice, a čini mi se da podržava do 1GB, a to nije malo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
naravno ako je file veci od 6mb,nemozes ga prebaciti i treba ti memorijska kartica.
Memorijska kartica plus čitač...to je već malo skupljeIzvorno postao zmija
![]()
Ali ovisi ako ima kabel ili BT, onda mu netreba cardreader...Koliko mi je poznato fajlove veće od 6Mb možeš normalno pospremit na memo karticu, pogotovo ako ima PC suite i kabel, onda samo odabereš da ti sprema na memo karticu (bar je tako kod 6630)...
Ako gledaš tako, memorijska kartica + cardreader, bi ti trebao za svaki mob koji ima memo karticu (ako kupiš novi mob, a nemaš cardreader)...
Po meni je Nokia 6131 čist OK mob, ako ti se sviđaju preklopni mobovi, i ako ti kamera nije najbitnija...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ako kabelom prebacujes sa kompa onda mozes odabrati spremanje na memo karticu,sto je i normalno.
Kupio sam neki dan univerzalan čitač svih mogučih kartica platio sam 240 kuna idanas sam kupio micro sd karticu Trans Flash za nokiu 6131 i platio sam od 512MB 160 kuna,to mi je čisto dosta memorije.Inače ima i od 1 gige kartica košta 350 kuna.To sam kupio u ˝Feniksu˝ To vam je u sklopu teniskog centra Maksimir,Maksimirska 132,dođe vam poslje Dinamovog stadiona ako idete iz smjera grada,odma vam je pokraj tvornice ˝Kraš˝ pa ak nekog zanima...![]()
odabrati možeš karticu i ako prebacuješ datoteke BT-om (blusoleil)![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Bookmarks