Koliko je meni posznato, a netko je i napisao, mob se može "otvarati" i ručno ili pritiskom na gumb... Ovisno što preferiraš...
Koliko je meni posznato, a netko je i napisao, mob se može "otvarati" i ručno ili pritiskom na gumb... Ovisno što preferiraš...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Trebala bi mi pomoć što brže ako netko zna. Naime, izgleda da nešto nevalja sa fotoaparatom ili karticom.
Kada slikam, slike mi se automatski spremaju na karticu od 256 mb-a i ima dosta slobodne memorije ali mi sada kada slikam svaki put piše fotoaparat je u pripravnosti. Nemogu ništa uslikati. Ali kada stavim da se slike spremaju na memoriju telefona onda mogu. Jel zna itko u čemu je problem?
Probaj formatirati karticu... Inače to meni piše kada uključim fotoaparat na 6630 i ništa neradim, pa mi nakon nekog vremena izbaci tu poruku....
Oće mi se onda sve sa kartice izbrisati?Izvorno postao Ico86
Naravno, no ak možeš napravi backup-kopiraj podatke s kartice na komp (bt-om ili kabelom).Izvorno postao Sinful
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Da, na to sam i mislio... A vjerovatno ću tako i srediti problem... ALi mi nije jasno zašto se to dešava sa karticom i koliko često uopćeIzvorno postao unreal
Jel mi može netko reć kolko sms poruka stane u ovaj mob?![]()
Ljudi u nokiji, i na review stranicama obično kažu da stane oko 150 do 200 SMSa... Mislim da je ista stvar i sa 6131... Možda koji SMS više, ali tu negdje...
Bookmarks