Izvorno postao XLR8R
dosta je velki kad se otklopi ...cca kao V3 samo uzi..
a baterija je totalno razocaranje za sad.... nek se jave drugi, mozda je meni u kvaru![]()
Izvorno postao XLR8R
dosta je velki kad se otklopi ...cca kao V3 samo uzi..
a baterija je totalno razocaranje za sad.... nek se jave drugi, mozda je meni u kvaru![]()
@Rage: može a i nemora biti... Sve ovisi kako i koliko koristiš mob...
Meni recimo uz nekih sat vremena razgovora dnevno i par poruka dnevno baterija na 6630 drži cirka dan ipo, nekad i dva...
Ali stvarno mi je čudno da na 6131 baterija tako kratko traje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico86
moja jos nije razrađena kak spada pricekajmo da se ostali vlasnici 6131 oglase![]()
još jedno razočaranje - našao sam jedan mrtvi pixel jaooooooooo
Izvorno postao M-power
dosao u kronet rekao im imam mrtvi pixel na ekranu i dobio nov novcat zapakirani novi mobitel 6131.... cronet respect ( rekli su ak nes ne valja s mobom da u roku 3 dana mozes zamjenit za novi i stvarno je tako i bilo. svaka pohvala)
u novoj S40 je malo drugacije rijeseno to sa spremanjem poruka, tako da je mobu glavno spremanje sms-a u mob..a poruke koje si imao na sim kartici,jos uvijek su tamo..kada odes na poruke u mobu idi na opcije i izaberi sim poruke i pogledaj![]()
RoBee
Robee, hvala ti puno! Ja se isto cudio kud su nestale poruke, nije ih bilo na starom mobitelu, a ni na novom (6131) u inboxu, ni outboxu ni nigdje.Izvorno postao robee
Baterija mi je drzala 2 i pol dana. Sat i 15 razgovora, 30 poslanih poruka, nešto prebacivanja preko bt-a...Izvorno postao M-power
Jel zna tko gdje imaju u Zadru da nije vip?
Zanemarite gornji post, evo upravo sam kupio mobitel i nisu mi jasne neke stvari.
Nije mi jasno zašto mobitel nije sačuvao poruke sa prijašnje kartice i skužio sam da mi neki brojevi fale u imeniku. Također me zanima kako mogu nabaviti nove teme, slike i m3 fileove te kako prebacivati stvari sa kompjutera. Jle nužno imati kabel ili nešto drugo te kolko to košta? hvala unaprijed.
Možda su ti brojevi bili upisani u memoriju telefona a ne na SIM karticu... Isto to vrijedi i za poruke. Ako imaš "stari" mob, pogledaj da li se na njemu nalaze poruke i brojevi iz imenika... Druga mogućnost je da imaš dva broja pod istim imenom upisana...Izvorno postao Sinful
Za teme, slike pogledaj na zedge.net ili na mobile9.comIzvorno postao Sinful
Za prebacivanje fajlova moraš imati ili kabel, bluetooth, infracrveno ili card reader... Za prebacivanje većih fileova ti preporučujem card reader, jer je najbrži i prebacuješ odma na memo karticu, i time izbjegavaš ono da ti se prvo sve stavljana u memoriju telefona pa onda prebacuješ na memo karticu. Ili nabavi data cabel. I onda pomoću njega sve prebaciš na mob...
@M power: ajde dobro da si to riješio...
Nego, kakve su tipke za pisanje poruke? Ugodne, neugodne... koliko poruka stane na mob?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks