da, moze kao i na velikoj vecini nokiaIzvorno postao krokan
da, moze kao i na velikoj vecini nokiaIzvorno postao krokan
Mob mi se ful sviđa... Još da mu je symb... Al dobro, nemožeš i ovce i novce...
Ekran mi je predobar... Eh, da su stavili više interne memorije, to bi onda bilo to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ekran stvarno izgleda dobro, a memorija ti ne treba unutarnja kad mozes ju lagano nadograditi transflash karticama. Ajmo ljudi u oglasniku nek netko kupi V360 od mene, da si mogu ubosti ovu Nokiicu.Izvorno postao Ico86
![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
jako malo memorije![]()
![]()
![]()
A to je rečeno kome, zašto??Izvorno postao L.L.
MOžda ima samo 6MB interne memorije, ali ima utor za memorijske kartice, a čini mi se da podržava do 1GB, a to nije malo...![]()
naravno ako je file veci od 6mb,nemozes ga prebaciti i treba ti memorijska kartica.
Memorijska kartica plus čitač...to je već malo skupljeIzvorno postao zmija
![]()
sve super sve pet samo mi nek netko kaže kak je dekodiratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIzvorno postao xianfu
sa vipa na t-mob![]()
Meni treba ta kodirana na Vip a imam kodiranu na T-mob... mijenjaš se ?Izvorno postao Lea
Zanima me da li se na 6131 koja je kupljena u t-mobilu kad staviš drugu temu mjenaju ikone?????????![]()
da...![]()
e ajd mi ostavi mail ili br moba na koi te mogu kontaktirat ak još nisi uspio dekodirat...ako pak jesi javi mi gdje jer ja fakat neznam di da je dekodiram nitko nemožeIzvorno postao stripy1
![]()
Da li je netko uspio flashati novi firmware 5.50?
Javlja error "remote server not responding", pretpostavljam da FOTA nece proraditi kod nas u dogledno vrijeme
Ne mogu pronaci change log za 5.50, nadam se da su malo sredili bateriju i kameru, ako netko sta iskopa neka javi!
Iskreno, meni osobno nesmeta što nema WiFi... Ali da ga ima, samo bi bio skuplji...
Čini mi se kao dobra alternativa Nokii 6270/6280... Pogotovo zato što i 6131 i 6280 imaju Series40 soft...
Bookmarks