evo iz prve ruke
crna ver je presvucena materijalom koji podsjeca na kozu (lagano gumiran, kao sam.e730).
odlicno lezi u ruci i dobra je ona forica sa otavanjem na dugme, jer moze pomoci u nekim situacijama.
kamera je 1.3mpix no s njom se nisam previse zezao jer me ne zanima
display..sto reci..16mil sve govori...
sto se tice s40 3rd, moram priznati da su ga dobro doradili..ono sto je meni prilicno bitno, a to je brzina, na ovom mogu je na nivou legendarne 6230 (ali bez ''i'')
soft reagira gotovo trenutno...
dakle tko je ima 6230 i sl, dobro poznaje nokia software..ovdje je sve doradjeno...
postoji mogucnost slanja FLASH sms poruka, mozete zatraziti delivery report samo za poruku koju saljete ili da bude stalno ukljucen..theme su dobra fora i ima ih na netu prilicno dobrih..(treba paziti jer neke mogu dosta usporiti mob)..
mob ima 11mb interene memorije, sto je jako malo u danasnje vrijeme i krajnje je bezobrazno da se isporucuje bez dodatne kartice (mickoSD-trans flash)
btw...128mb je cca 90kn na viche
vec je od ranije poznata dobra organiziranost u nokia fonovima, pa se u galeriji mogu kreirati forledi i subfolderi...
theme i ostala multimedija se moze staviti u foldre koji vama odgovaraju i mob ih normalno prepozna...
tipkovnica je odlicna i ne cuju ce oni ruzni zvukovi kod tipkanja (jedna mala zamjerka na bocne tipke...mogle su biti malo isturene, jer posto su ravne malo je nezgodno pogoditi + ili - kod pojacavanja glasnoce prilikom razgovora)..
sto se tice zvuka, moram priznati da je mogao biti i bolji i po mojoj procjeni to definitivno nije 64 zvuk, vec slabiji..
druga mala zamjerka je na active standby slova ..sve izgleda super ali slova imaju bijeli rub koji ih cini necitkima i razmuljanim (takav je i dig.sat, postoji i analogni!!)
provjeriti cu moze li se taj rub maknuti u studio theme progr.
meni se moze prilagoditi ...kao lista, grid, grid with labes, tab..
active standby je odlicno prilagodljiv..mozete izabrati gotovo sve za njega, gumb za pristup..
mob ima i GO TO dosta prilagodljiv..
u profilima se moze podesiti VIDEO za poziv (samo za pojedinu grupu, a ne za svaki unos u imeniku)
profila ima 7 (od toga su dva MY STYLE)
u imeniku se moze kreirati dosta grupa i svaka se moze personalizirati..
sto se tice kalendara, BITNA promjena je da od sada mozete sami birati melodiju za njega
dakle, vise nema onog pistavog tona iz ranijih modela
alarm je klasican, komada 1, podesavanje po danima, odabir snooze perioda, melodije...
mala zamjerka: mogli su ubaciti jos barem 1-2 dodatna alarma
kalkulator...cooolll
od sada nece samo symbianeri imati dobar kalk....
sto jos reci...ako sam nesto zaboravio...pitajte...![]()

Bookmarks