e to ti ne znam,ali mislim da ima ona ikona za t-zones....
Ima li nokia 6131 šta u meniju od t-mobila???
e to ti ne znam,ali mislim da ima ona ikona za t-zones....
OK![]()
e ajd mi ostavi mail ili br moba na koi te mogu kontaktirat ak još nisi uspio dekodirat...ako pak jesi javi mi gdje jer ja fakat neznam di da je dekodiram nitko nemožeIzvorno postao stripy1
![]()
Da li je netko uspio flashati novi firmware 5.50?
Javlja error "remote server not responding", pretpostavljam da FOTA nece proraditi kod nas u dogledno vrijeme
Ne mogu pronaci change log za 5.50, nadam se da su malo sredili bateriju i kameru, ako netko sta iskopa neka javi!
FOTA ne radi, samostalni flash je turbo kompliciran. Sve zvuci da 50kn kod nekog tko ima opreme i znanja nije previse.
ljudi..jel ko otključao tu njoku već...
Izvorno postao novi sam
Je, u Srbiji
TDI macht Spass
pa kad će to doć do nas....kak to ide..
Prodao...hvala svima na interesu...
aaaaaaaaaaaaa nemrem belivetIzvorno postao stripy1
aj ok ,šteta
![]()
![]()
Jeli netko uspio otključat Nokiuu 6131????????
Please help!
Samo čemu taj closed?? ne kužim...Izvorno postao Sibille
Mogo si jednostavno samo postaviti pitanje....
A prije nego postaviš takvo pitanje, prvo malo potraži po forumu i pročitaj onda već cijelu temu prije nego pita nešto što se pitalo već dosta puta...
Pročitaj dva-tri posta iznad, odgovoreno je...
Ako te to ne zadovoljava, onda pogledaj ovu temu!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ovako, uzeo sam 6131 u vipu i ima vodafoneov softwer, oče li mi u mobisu možda besplatno staviti baš original nokijin?
Možda ako imaš neku "vezu" tamo,inače ne baš zato što je brandiran.Izvorno postao Hrvoje.HDSSB
scorpion, kako te "slusa" ova kartica u kombinaciji sa nokiom 6131? Gledah po netu, originalne nokijine microSD su puno skuplje, pa ako ova sto si naveo pase...super.Izvorno postao scorpion
E, i jos ovo. Bi li ova kartica radila na spomenutoj nokiji? 1GB za 178 kn... Ajd virnite link Memorijska kartica SD Transcend 1 GB
Tip iz Optimuma mi je preporucio ovu Memorijska kartica SD Micro Ultra II SanDisk 1GB Ona dodje 289 kn, ali mi veli da pase sigurno.
Pomoc!
Zadnji uredio agve : 05-12-2006 u 17:37
Izvorno postao Sibille
Jesam ja... (za 100 kn) ali ako ti treba mogu te preporucit
Izvorno postao NiksaK
Da, može! (Ako je otključano u RH!)
Da li mi možeš neki broj ili mail ostavit gdje ti se mogu javit?
S.
e ovak... kupih nokiu 6131
al naravno... memorija je problem..![]()
![]()
![]()
i spajanje na komp..
jel zna neko di mogu kupit nokijin kabel za priključak na računalo CA-53 i micro sd trans flash memorijsku karticu?
i onak... cijenu bar okvirno
tražim po netu al nemogu nać....![]()
thx![]()
kabel ti je 300 kn u Mobisu a karticu imas u optimumu 512 mb oko 150 kn i 190 kn za 1 gb. Imas i jeftinijih ali su oce kvalitetne sandiskove.
hm.... ma di ću tolke pare nać....![]()
![]()
![]()
svejedno hvala![]()
Robee, hvala ti puno! Ja se isto cudio kud su nestale poruke, nije ih bilo na starom mobitelu, a ni na novom (6131) u inboxu, ni outboxu ni nigdje.Izvorno postao robee
Mobitel mi je pao i razbio se vanjski ekran svjetli ali šarene crte i onako crno tamo gdje je udario razbijeno staklo!
Zanima me koliko bi došao popravak??![]()
Bookmarks