sve super sve pet samo mi nek netko kaže kak je dekodiratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIzvorno postao xianfu
sa vipa na t-mob![]()
kojih kartica koja vrsta i gdjeIzvorno postao Matija_Kr
![]()
Zadnji uredio scorpion : 02-10-2006 u 19:53
sve super sve pet samo mi nek netko kaže kak je dekodiratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIzvorno postao xianfu
sa vipa na t-mob![]()
Imaš u linksu čitač MMC/SD kartica za 50kn: Sharkoon Flexi Drive XCIzvorno postao scorpio
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam puno java igra za nokiu 6270,6280 pa me zanima dali rade te iste i na 6131 evo vam link na koji sam stavio 1.igru pa da netko proba skinuti ubaciti u 6131 da provjerim dali šljaka
http://www.file-spot.com/download.ph...63d187f4a37add
Ako na 6131 rade teme od 6270/6280 (možda ih treba samo malo promijeniti za vanjski ekran), a 6131 ima unutarnji ekran iste rezolucije kao i 6270/6280 čak im je i soft isti, mislim da bi trebalo raditi bez problema...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
neams problema. sve rade. oba moba imaju istu rezolucju ekrana i istu verziju software![]()
bez problema rade.imam obje i iste teme koriste.
i ja imam njoku 6131, jel ima netko kakvu igricu?
Evo ti link pa probaj ubaciti igru u mob pa napiši na post jel radi kako treba jer je igra inaće od 6270 al pošto imaju istu rezoluciju ekrana možda radi i na 6131.javiIzvorno postao Ivy4
http://www.file-spot.com/download.ph...63d187f4a37add
Evo link za skidanje programa za izradu tema za 6131
======LINK======
Da li moze netko poslati originalne teme koje dolaze s Nokiom 6280 / 6233? Na 6131 ih je malo, a oduvijek su mi originalne bile najbolje..
Zato što je to "skupljanje" postova na ne baš lijep način... "Duplaš" svoj post...Izvorno postao scorpio
Inače,taj program od Nokije za praviti teme se može skinuti sa njihove stranice...
a ovaj link sa igricama, tj igrice za 6270 će raditi i na 6131 jer imaju istu rezoluciju ekrana i 6270 i 6280 i 6131 i 6233 a imaju i isti (S40) soft...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
1.)zanima me jel to klimanje mobitela pri otvaranju ozbiljna mana ili samo jednostavno živcira ?
2.)kakav je zvuk mp3-ica sa zvučnika ? dobiju li se slušalice ?
hvala:bunny:
1. ma nije. stvarno trebas bit ekstra picajzla i rec da se klima da te zivcira. ali ako je tako onda se klima svaka nova nokia (i n73(poklopac), i n93...). jednostavno nokie nisu vrhunske izradeIzvorno postao st_loop
2. dobar. dobijs
Dali ima 6131 limitirano ubacivanje java igra kao npr.samsung u kojima ima limitirano 4MB za java igre,programe ili motorola ili se može iskoristit sva memorija ovisno o veličine memory card????
![]()
![]()
Zadnji uredio scorpion : 04-10-2006 u 13:09
Ne radi link. Cim kliknem download ono nestane.Izvorno postao scorpio
dali je istina da se ovaj mob pocne vrlo brzo guliti među tipkovnicom i oko ekrana? kao oni simensi CF 62 itd..
6131 je vrhunski uređaj,kompaktan,funkcionalan sa naj softom....možda naj prekloplnjak ikada![]()
da li se guli oko tipkovnice?guli,ali pošto sam ja to znao ostavio sam foliju na tom dijelu i sve je 5,uopće se ne kuži da je gore a i nemre se izguliti....![]()
Da li netko zna da li se Nokia 6131 negdje u ZG može otključat i po kojoj cijeni??????????????????????
Može se otključat to je sigurno,cijene ti se kreću od 50 do 100kn zavisi na koga naletiš.Pogledaj malo po plavom oglasniku i nazovi nekog i problem riješen.![]()
zasto ti je vip vazan toliko ? ak je zbog broja sam odi do tcoma i reci da zelis preci na njih, ostane ti broj
Meni treba ta kodirana na Vip a imam kodiranu na T-mob... mijenjaš se ?Izvorno postao Lea
Zanima me da li se na 6131 koja je kupljena u t-mobilu kad staviš drugu temu mjenaju ikone?????????![]()
da...![]()
Bookmarks