odabrati možeš karticu i ako prebacuješ datoteke BT-om (blusoleil)![]()
Kupio sam neki dan univerzalan čitač svih mogučih kartica platio sam 240 kuna idanas sam kupio micro sd karticu Trans Flash za nokiu 6131 i platio sam od 512MB 160 kuna,to mi je čisto dosta memorije.Inače ima i od 1 gige kartica košta 350 kuna.To sam kupio u ˝Feniksu˝ To vam je u sklopu teniskog centra Maksimir,Maksimirska 132,dođe vam poslje Dinamovog stadiona ako idete iz smjera grada,odma vam je pokraj tvornice ˝Kraš˝ pa ak nekog zanima...![]()
odabrati možeš karticu i ako prebacuješ datoteke BT-om (blusoleil)![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
u pravu si.![]()
Da... pričalo se i o tome blusoleil-u, ali to nikad nisam koristio... nije mi se dalo zezat, jer i ovako sa USB-om se dosta brzo prenose podaci...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao scorpio
e ma kakav univerzalni čitač šta ti omogučuje da staviš memorijsku karticu od koliko želiš mb
Univerzalni čitač ti znači da možeš s tim čitačem prebacivat podatke na/sa više vrsta memorijskih kartica (SD, MMC, MemoryStick, XD, microSD, CompactFlash, ovisno od čitača do čitača), a veličina kartice nema nikakve veze, možeš koristiti sve bez obzira na veličinu (MB,GB) kartice...Izvorno postao L.L.
USB čitač kartica,ima utore za sve vrte kartica,ubaciš unutra karticu i prebacuješ sa ili na komp bilo koje podatke,kada skopiraš podatke izvadiš karticu staviš u mob i te podaci se onda nalaze na mobu,npr.melodije,slike,igre i ostalo mislim da je najbrži načinIzvorno postao L.L.
![]()
![]()
Vi koji imate ovaj mob kako ste zadovoljni s njim?
Evo ovako ti izgleda čitač svih mogučih kartica koji ja imam (usb adapter)Izvorno postao L.L.
![]()
Zadnji uredio scorpion : 26-09-2006 u 19:48
Izvorno postao Mobyfan-ica
![]()
![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Izvorno postao Mobyfan-ica
izrada plastike loša, baterija slaba
Koji mob je u toj kategoriji i cijeni bolje si priuštiti?Izvorno postao M-power
uopce nije tako lose izradjen iako poklopac bas nije najbolje ucvrscen.baterija traje 2-3 dana,ovisno od upotrebe.ako ti se svidja,slobodno ga kupi jer neces pogrijesiti.
he he dobar odgovorIzvorno postao unreal
![]()
loše je napravljena ona guma meni se počela gulit guma nakon mjesec dana korištenja,onaj preklop je fora za otvarat pomoću gumba al nekako mi se čini labavo to ima dosta lufta.Šta se tiče baterija ako prčkaš po mobu baterija traje dva dana max.
baterija bas i nije za pohvalu(1-2 dana),ali sve je ostalo odradjeno dobro kao i na 6233/6234/6270/6280.
Ja sam sa svojim super zadovoljna. Imam ga od 6. mjeseca i za sada sve stima. Najbolji mob do sada!
jest najbolji mob do sada i meni, ali jedina mu je mana sto se ne moze dekodirati !!! jel netko mozda zna nesto o dekodiranju tog mobitela? ASAP
Ima netko neki link di se daju skidati java igre za 6131![]()
Baterija baš i nije jača strana, gumb za otvaranje ima previše lufta, ali unatoč tome jedna od rijetkih nokia koja me uspjela zainteresirati, uglavnom dopadljiv mob, po meni, i dobar izbor onima koji smatraju da nema moba do nokie.
http://homesite.mobile9.comIzvorno postao scorpio
imaš i teme,pozadine,igre,programe.....
ne mozes pod mane staviti to sto se ne moze dekodirati...Izvorno postao rakanisshu
imate citaca kartica za 50 kn
Pa za takva pitanja imaš oglasnik...Izvorno postao Matija_Kr
Pitaj tamo (tj otvori temu sa tim pitanjem da kupuješ čitač kartica)....
Bookmarks