u novoj S40 je malo drugacije rijeseno to sa spremanjem poruka, tako da je mobu glavno spremanje sms-a u mob..a poruke koje si imao na sim kartici,jos uvijek su tamo..kada odes na poruke u mobu idi na opcije i izaberi sim poruke i pogledaj![]()
Izvorno postao M-power
dosao u kronet rekao im imam mrtvi pixel na ekranu i dobio nov novcat zapakirani novi mobitel 6131.... cronet respect ( rekli su ak nes ne valja s mobom da u roku 3 dana mozes zamjenit za novi i stvarno je tako i bilo. svaka pohvala)
u novoj S40 je malo drugacije rijeseno to sa spremanjem poruka, tako da je mobu glavno spremanje sms-a u mob..a poruke koje si imao na sim kartici,jos uvijek su tamo..kada odes na poruke u mobu idi na opcije i izaberi sim poruke i pogledaj![]()
RoBee
Možda su ti brojevi bili upisani u memoriju telefona a ne na SIM karticu... Isto to vrijedi i za poruke. Ako imaš "stari" mob, pogledaj da li se na njemu nalaze poruke i brojevi iz imenika... Druga mogućnost je da imaš dva broja pod istim imenom upisana...Izvorno postao Sinful
Za teme, slike pogledaj na zedge.net ili na mobile9.comIzvorno postao Sinful
Za prebacivanje fajlova moraš imati ili kabel, bluetooth, infracrveno ili card reader... Za prebacivanje većih fileova ti preporučujem card reader, jer je najbrži i prebacuješ odma na memo karticu, i time izbjegavaš ono da ti se prvo sve stavljana u memoriju telefona pa onda prebacuješ na memo karticu. Ili nabavi data cabel. I onda pomoću njega sve prebaciš na mob...
@M power: ajde dobro da si to riješio...
Nego, kakve su tipke za pisanje poruke? Ugodne, neugodne... koliko poruka stane na mob?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
tipke su odlične! velike lako se stiscu i samo pohvale za tipke + ima t9 na hrvatskom![]()
Izgleda ok mobitel, ali kakav je mehanizam otvaranja?
Mislim, je li kvalitetan? krhak? kakvo je to automatsko otvaranje, vrijedi li to ista?
dajte pliz nek netko od ponosnih vlasnika napisi kraci review pa da mozda slomi jos nekog da ga kupi . npr. mene .
Da, vjerovatno je u tome problem. Poruke koje mi trebaju su u sim arhivi na SE T630, jel postoji mogućnost da ih dobijem na nokii?Izvorno postao Ico86
Btw. Tipke su odlične, ugodne za pisanje i dosta velike, navikne se![]()
Izvorno postao bobanmilan
sto se tice izrade a tu mislim na plastiku nije bas najbolja zavrsna obrada, barem na mojoj, ali je super sto je gumirana, mehanizam je mehanicki i mislim da ce ta opruga unutra s vremenom popustit i sjebat se ( po mojoj procjeni za 15-ak mjeseci)
kad je zatvoren klima se mobitel ..... nije vrhunski ali je super i jako sam zadovoljan za te pare....
Izvorno postao M-power
pa nije bas ni malo novaca.
tochno... dobish 6270 za tu lovuIzvorno postao sonyck
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Gdje imam 6270 za 900kn? Daj mi plesae javi, jer mi je hitno, imam bas toliko para pa da bezveze ne potpisujem ugovor s T-mobileom na godinu dana.Izvorno postao bubAmeZhivot
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
mislio sam na oglasnik/forum/news cjene... sori ak si me krivo shvatio, ali za nekih 1800kn (u gore navedenim "mjestima") mozhesh dobit i 6270 i 6131Izvorno postao xianfu
a sad sa druge strane, u onom threadu 6280 vs n70 gdje lik pita dali mu se vishe isplati uzet 6280 za 1000kn ili n70 za 2000kn... uglavnom prochitaj taj thread i saznaj gdje dobit 6280 za soma kuna... brijem da je tmobile, ali nisam ziher
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ono za 6280 je bila pretplata za poslovne korisnike i vjerovatno na dvije godine(nisam skroz siguran). Ja ovdje govorim o tarifi 300 na T-mobile i jednoj godini ugovora. 6280 sam uredjaj u VIP-u je 2900, a 6131 u T-mobileu 1900.
Opet u oglasniku jos nema 6131 i zato su tako visoke cijene, ova sta ima je frajer iz Osijeka i vec ju mjesec dana pokusava prodati za 1800-2000. Stoga tih 1800 zanemari. Ova nokia bi skoro se trebala naci u oglasniku za nekih 1500 i to bi za taj novi mob bez ikakvih ugovora trebala biti sasvim ok cijena.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
moze li mi netko od vlasnika 6131 iz T-Mobile-a reci da li mob ima brandiran softver (menu) i ako da, na koji nacin.
Isto tako, na koliko mjesta na kucistu mobitela pise T-Mobile ? Prvo sam u vukovarskoj vidio da mob ima samo iznutra kad se mob otvori oznaku T-Mobile, a onda na Cvjetnom da ima i iz vana dok je mob preklopljen.
... i pozdrav svim clanovima na forumuja sam novi ovdje
![]()
Zadnji uredio basho : 29-06-2006 u 12:35
Imam ja 6131 iz T-mobilea. Mob mi je zasad odličan, jedina primjedba na materijal od kojeg je napravljen jer se otisci prsitju vide, ko i na onome unutarnjem kromiranom dijelu. Ekran je odličan, brzina odlična.
Softver nije brandiran i nema ništa od Tmobilea (osim onog klasičnog, npr. pod melodije ima za download i onda te baci na tmobileov tzones).
Zasad sam s mobitelom prezadovoljan![]()
![]()
Znaci, nema ni oznake T-Mobile na samom kućištu mobitela ?
Sto je sve došlo u paketu s njim ?
Pretpostavljam da je punjač isti kao na 6103, dakle ne paše onaj od N-Gage-a, 3310, 3100, 6600 i ostalih starijih modela .![]()
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
punjac je novi ..ima manji prikljucak..
imat mini review na prvoj stranici
mozda mala zamjerka na trajanje baterije...
na 6230 mi traje dulje, dok na 6131 imam osjecaj da ju pojede![]()
RoBee
Ako mi nitko nezna reči kako da sačuvam poruke koje su bile na starom mobitelu jer bar netko zna kako ću povećati memoriju ovog mobitela? Tj. cijene tih kartica?![]()
da li mob ima mogucnost da poruke iz memorije telefona prebaci (jednu po jednu) na SIM karticu ? i koliko je moguce spremiti poruka u mobitel (ili na SD micro karticu ak je moguce) ?
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
U nokia pc suite mozes prebacivati poruke na komp, pa onda vjerovatno i na memorijsku karticu. One zuzimaju jako malo memorije pa bi ih u tom slucaju stalo jako puno
Da, sama poruka nezauzima puno mjesta... Samo koliko je meni poznato, Nokia 6280 a čini mi se i 6131 su ograničene da mogu spremiti max nekih 200 poruka... Da li se mogu spemati na memo karticu neznam, trebalo bi vidjeti u opcijama poruka da li gdje piše da se mogu SMS-ovi spremati na memo karticu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to mozes sa symbian fonovima...a na ovaj ti stane oko 200kom
RoBee
evo odlican review
http://www.gsmarena.com/nokia_6131-review-94.php
imam nokiu 6131 i prvi put pišem poruku i slova se stlno podrtavaju i kad stisnem npr. slovo "m" on mi prikaže slovo "o"
može objašnjenje
ukljucen ti je rijecnik.. t9. iskljucis ga tako da dvaput brzo stisnes # ili u opcijama kad pises poruku.
Bookmarks