Ja sam jučer bio na stranici od t mobile-a i nemaju uopće tu nokiu još.. bar na stranici..
mene samo muči veličina, jer ne volim velike mobitele pa..![]()
Al ako nije prevelik možda si ga uzmem krajem ljeta..![]()
![]()
Izvorno postao CrAsH...
U T-mobileu 1900,00, ja sam ga uzeo za 900,00-tarifa 150
Ja sam jučer bio na stranici od t mobile-a i nemaju uopće tu nokiu još.. bar na stranici..
mene samo muči veličina, jer ne volim velike mobitele pa..![]()
Al ako nije prevelik možda si ga uzmem krajem ljeta..![]()
![]()
Nisam je osobno držao u ruci, ali mislim da jest malo velika kad se odklopi.
Imao sam 2 mjeseca 6170 i bila je dosta velika-otklopljena, bar za mene.
A, sad, koliko ljudi...
Da, cudna stvar. Nemaju je nigdje na stranici osim na cjeniku.Izvorno postao CrAsH...
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Točno, ali ima je sigurno u većini centara, ja uzeo u KarlovcuIzvorno postao xianfu
Hvala na informaciji. Pogotovo jer sam i ja iz Karlovca i planiram je tamo uzeti, a na netu pise da u Karlovcu nije dostupna, tj. Karlovac nije naveden kao mjesto gdje se moze kupiti doticni mob. I da info o mobitelu je dosao na t-mobile.hrIzvorno postao smartphone
Ovo je i malo općenito, ali zanimaju koje slušalice da kupim za ovaj mob?
Pretpostavljam da se ne dobiju u paketu?!
Preporuka-ako se ne dobiju sluške, obavezno HS-23. Slušalice imaju istaknut bass tako da je prava milina slušati mp3 s njima.
Baš sam ih dvije večeri za redom uspoređivao s HDS-3 (one bijelo-sive koje Nokia stavlja u skoro sve modele) i zvuk je neusporediv. HS-23 su za nekih 40% jače (po mojoj procjeni).
znam da idemo malo u OT, ali HS-23 stvarno rasturaju.... imam ih i "no comment"
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
upravo danas kupio 6131. prezadovoljan
kupujem seriju 6 doslovce od 90-tih
od 6110 pa na dalje , zadnja mi bila 6230i naravno prije toga 6320
6131 : + brz, ekran odlican, kamera solidna, baterija jos neznam
- kamera bi trebala bit 2mpx, memorija, mrvicu se klima dok je zatvoren
Jel dolaze slusalice uz nju i koje/kakve? Jesu stereo?
hs-23 stereoIzvorno postao xianfu
kolko vam traje baterija na ovom mobitelu?? meni zasad ocajno kratko??? manje od 24 h...vjerojatno jer stalno nesto radim po njemu...ali opet ???
To je zato jer ga previše čačkaš, kad se smire strasti produžit će se i trajanje baterijeIzvorno postao M-power
Tu bateriju koriste 6101 i 6260, a kolko sam upućen izdrže 2-3 dana sigurno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da al brijem da guta ovaj displey od 16 M bojaIzvorno postao XLR8R
Da, moguće... A ozbiljno gledam da uzmem taj mob jednog danaIzvorno postao M-power
Ako skužiš da ti kasnije bat traje dulje informiraj nasi btw kolki je mob kad se otklopi, dal izgleda glomazno ko recimo motorole V5xx/3xx?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A koliko vidim, na GSMAreni su stavili za bateriju:
Stand-by Up to 240 h
Talk time Up to 3 h 20 min
To je iznenađujeće malo... Ajde da je symb onda bi još nekako i shvatio tako kratko vrijeme trajanja baterije..
Podaci za bateriju u N70 sa GSMArene:
Stand-by Up to 265 h
Talk time Up to 3 h 30 min
Što se tiče trajanja baterije, mislim da dosta bateriju jede i taj dispej...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja mislim da to uopće ne znači ništa može pisat bilo šta , na symbianima će se baterija uvijek brže ispraznit, kao šta već znaš.Izvorno postao Ico86
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Izvorno postao XLR8R
dosta je velki kad se otklopi ...cca kao V3 samo uzi..
a baterija je totalno razocaranje za sad.... nek se jave drugi, mozda je meni u kvaru![]()
@Rage: može a i nemora biti... Sve ovisi kako i koliko koristiš mob...
Meni recimo uz nekih sat vremena razgovora dnevno i par poruka dnevno baterija na 6630 drži cirka dan ipo, nekad i dva...
Ali stvarno mi je čudno da na 6131 baterija tako kratko traje...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico86
moja jos nije razrađena kak spada pricekajmo da se ostali vlasnici 6131 oglase![]()
još jedno razočaranje - našao sam jedan mrtvi pixel jaooooooooo
Baterija mi je drzala 2 i pol dana. Sat i 15 razgovora, 30 poslanih poruka, nešto prebacivanja preko bt-a...Izvorno postao M-power
Jel zna tko gdje imaju u Zadru da nije vip?
Zanemarite gornji post, evo upravo sam kupio mobitel i nisu mi jasne neke stvari.
Nije mi jasno zašto mobitel nije sačuvao poruke sa prijašnje kartice i skužio sam da mi neki brojevi fale u imeniku. Također me zanima kako mogu nabaviti nove teme, slike i m3 fileove te kako prebacivati stvari sa kompjutera. Jle nužno imati kabel ili nešto drugo te kolko to košta? hvala unaprijed.
Bookmarks