E, imam i ja pitanje; jel se može softverski stavit 2Mpx kamera na Nokiju E61?
Znate, mislim ju kupit, pa, ono, još mi samo kamera fali....
![]()
E, imam i ja pitanje; jel se može softverski stavit 2Mpx kamera na Nokiju E61?
Znate, mislim ju kupit, pa, ono, još mi samo kamera fali....
![]()
Zadnji uredio marko6630 : 28-05-2006 u 20:42
Testis unnus, testis nullus!
Pa naravno da je to moguće...Izvorno postao marko6630
![]()
Čisto sumnjam da se može "podići" memorijska kartica od 32MB na 1GB... Kolko mi je poznato, to je nemoguće...
Ali zato je lakše
Izvorno postao Nono01
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ej jel može netko meni ubacit u SE k750i Symbian kao na n70???
![]()
Pa koja bi onda bila pila od mobitela????
Molim vas hitno za pomoć!!!! Ovo mi je prvi mob!!!![]()
šta zajebavate tipa..
pitao je ako se može, pa onda tako i odgovorite..
tip je negdje pročitao i drži do toga..
šta se morate stalno prepucavati..
malo ozbiljnosti..
odgovor na pitanje: NeMoŽe!!![]()
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Nono01 ima pravo. Jedna memorijska čelija se sastoji od jednog tranzistora koji može biti samo zatvoren i otvoren. Nema treće mogućnosti, a time niti većeg kapaciteta
Al najjace je sto je lik ovo pitanje postao na svim mogucim forumima, pa ono, nije mu se dalo pisat na engleski prvo pa na "nashem" pa je samo copy/paste-ao na sve moguce forume.. i ljudi mu govore da je nemoguce to napravit sto on pita, a on jos uvijek tvrdi da se moze samo treba neki software..pa strasno..
Verziju operativnog sustava nije moguce nadogradit zbog velicine flash memorije, tj ROM-a na uredjaju, tak da jednostavno nestane novija verzija operativnog sustava, jedino se moze nadogradit firmware vec postojece verzije operativnog sustava sto popravlja bugove i greske u postojecem sustavu.. Mislim da je moguve nadogradjivat tak OS tko bi kupovao novi mobitel, jednostavno nadogradis OS i super lol..
A sto se tice MMC kartica, siguran sam da se nemoze formatirat 32 mb karticu na vise, nemozes ni na 33 mb formatirat , a kamoli na 1 giga.. jedino sam cuo nesta da se mogu smanjit "clusteri" sa nekim softwareom na MMC kartici pa se moze ustedit mjesta sa manjim gubitkom prostora, nesto kao FAT i NTFS na windozu, al nisam siguran u vezi toga i nisam vidio takav software nigdje do sada, tak da su to samo price i cisto sumnjam da je i to moguce, a kamoli formatirat na vise.. Mislim to je kao da kazes da ces hard disk od 40 giga formatirat na 400 giga... pretjerano..lolchina..![]()
@Shamanix hvala na informaciji![]()
Bookmarks