Al najjace je sto je lik ovo pitanje postao na svim mogucim forumima, pa ono, nije mu se dalo pisat na engleski prvo pa na "nashem" pa je samo copy/paste-ao na sve moguce forume.. i ljudi mu govore da je nemoguce to napravit sto on pita, a on jos uvijek tvrdi da se moze samo treba neki software..pa strasno..

Verziju operativnog sustava nije moguce nadogradit zbog velicine flash memorije, tj ROM-a na uredjaju, tak da jednostavno nestane novija verzija operativnog sustava, jedino se moze nadogradit firmware vec postojece verzije operativnog sustava sto popravlja bugove i greske u postojecem sustavu.. Mislim da je moguve nadogradjivat tak OS tko bi kupovao novi mobitel, jednostavno nadogradis OS i super lol..

A sto se tice MMC kartica, siguran sam da se nemoze formatirat 32 mb karticu na vise, nemozes ni na 33 mb formatirat , a kamoli na 1 giga.. jedino sam cuo nesta da se mogu smanjit "clusteri" sa nekim softwareom na MMC kartici pa se moze ustedit mjesta sa manjim gubitkom prostora, nesto kao FAT i NTFS na windozu, al nisam siguran u vezi toga i nisam vidio takav software nigdje do sada, tak da su to samo price i cisto sumnjam da je i to moguce, a kamoli formatirat na vise.. Mislim to je kao da kazes da ces hard disk od 40 giga formatirat na 400 giga... pretjerano..lolchina..