Dobar program za takve stvari tj za spasavalje stvari sa cd-ova i dvd-ova je bad copy pro !
spržila sam hrpu fotki na nekoliko cd-a, i sad ne mogu do njih. jedan pokazuje da je zauzeto 0mb i slobodno 0mb, drugi otvori njih 5-6 i zaledi mi se cijeli komp...uglavnom, do slika ne mogu. ne bi postojao problem da ih imam na svom kompu, nego sam spremala slike na drugom, recimo ukratko, trebam osposobit te cd-e. postoji li kakav program koji bi izvukao nešto sa njih?
![]()
Dobar program za takve stvari tj za spasavalje stvari sa cd-ova i dvd-ova je bad copy pro !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
ostali mi zablokiraju komp u totalu, da vadim bateriju iz laptopa i palim ponovo. glupo, znam, ali palilo je kad mi se probio netsky, pali i sad za ponovno pokretanje sistema.
Evo...linkovi za free DL!
Aplikacija na prvome linku je free, dko je na drugome linku Bad copy PRO, koji nije free, vec mozes skinuti trial, pa onda nadji crack, da ne navodim linkove tu na koje kakve sumjive siteove...google je tvoj prijatelj:
http://www.soft32.com/download_77336.html
http://www.downloadatoz.com/badcopy-pro/
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
evo samo da se nadovežem ovo s vađenjem baterije kad se zablokira laptop, ne znam zašto to radiš, al probaj na način da držiš oko 5 sek tipku za paljenje, to ti je ubiti prisilno gašenje, i namjenjeno za takve stvari kad ga ne možeš normalno ugasit, a da ne vadiš bateriju stalno.Izvorno postao val
Bimbi - tnx!
a što se tiče prisilnog gašenja, mogu držati gumb i 20 min, kad se tako zablokira, ne pomaže. mislim da mi je laptop spreman za mirovinu![]()
Bookmarks