fifa stalno nesto pokusava ali nije to to,zaprave igrace je pes nogomet a fifa obicno s....e,inace ja cu si instalirat tu fifu samo zbog tih dodataka,a sto se tice pes-a ubacis pech i igras potpuno licenciranu igricu
fifa stalno nesto pokusava ali nije to to,zaprave igrace je pes nogomet a fifa obicno s....e,inace ja cu si instalirat tu fifu samo zbog tih dodataka,a sto se tice pes-a ubacis pech i igras potpuno licenciranu igricu
ma fifa je prošlost...grafika je jako jako loša...
jedino šta mi kod ea vrijedi je soundtrack...uvijek imaju super mjuzu što se nebi moglo reći za igru
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
pa jasno al opet, igra po defoultu nema licencirane igrace i klubove, sto je minus. tu je fifa u maloj prednosti, kao i recimo u soundtracku, meniju itd.Izvorno postao sonyck
jasno da su to manje vazne stvari, vazna je sama igra i gameplay i AI, a mislim da fifa nece tako skoro dostic pes na tom podrucju jer niti ne zele krenuti stopama pes-a, fifa ima svoje igrace a pes svoje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mozda zato sto si pokrenuo ikonu od igre a ne od instalacije. pokreni setup.exe![]()
nije do toga... uglavnom uspio sam pokrenut instalaciju, neznam kako ali sam pokrenuo... e sad imam drugo pitanje: dvd je na jednom mjestu izgreban i dodje mi instalacija do 23 % i javi da nemoze kopirati neki fajl... nemogu ni isprzit dvd niti ga kopirat na komp. dali postoji nacin da ja to kopiram ili isprzim ???Izvorno postao kiki1989
molim vas pomagajte
probaj sa Alcohol-om 120% napraviti image na hardu,pa ga preko virtualnog optickog uredjaja instalirati.
ako ne ide sa alcoholom,probaj ISOBuster.
pokusao sam i nece...Izvorno postao kiki1989
Bookmarks