Izvorno postao DOMICH
Vidim ja da ti nisi čuo za Motorolu v3x i v3i
Izvorno postao DOMICH
Vidim ja da ti nisi čuo za Motorolu v3x i v3i
Ova tema lagano ide u off-topic!!
Al meni se osobno sviđaju tako tanki mobiteli iako ih prije nisam volio, sad mi se sviđaju. Nadam se da ce ubrzo izac![]()
Podržavam razvoj tanjih mobitela, o funkcijama nebih raspravljao jer imam stav da nikad nećeš imat i ovce i novce, kad već teglim dva moba sa sobom pa zašto nebi bar jedan bio što je tanji i lakši moguće.
Kome fale funkcije zašto se ne zapitaju kako to da se symbovi ne smanjuju (funkcija ispred izgleda), ali zato za svaki fashion dummy phone cvile šta nema ovo, šta nema ono.
Stoga palac gore motorola
Uostalom, što vali v3 ili L7, pa ti mobovi imaju sve funkcije koji su potrebni za rad. Pogotovo L7, megapikesel kameru jednio nema, što je iskreno i besmisleno na mobitelima, kvaliteta slike nije zadovoljavajuća a MMS-om je nezgrapno salti. Stoga tanji mobitelji su ok!
ma sve je to krivo otišlo , nemam ja ništa protiv njih , obožavam motorolu , samo mi je glupo što se nabijaju cijene samo zato što je mob tanak i takve stvari , a meni su funkcije ispred izgleda , pa me previše ne fasciniraju pojedini tanki mobovi!
P. L. U. R.
Ima kakvih novosti u vezi ovoga?
zasad još ništa.... u razvitku je. to će biti najtanji mobitel na svijetu, no dugo ga razvijaju zbog nemogućnosti dizajniranja matične ploče, tu je još problem SIM-a, ekran (mora biti tanak kao papir-doslovno govorim) i još mnogo toga. i imat će jako ograničene funkcije, dakle samo dizajnIzvorno postao prpic
mislim na neš u obliku symbiana , a ne to kaj su u njih nagurali memory kartice!Izvorno postao a.k.
P. L. U. R.
da super tanki ali i super široki i dugački![]()
Seriously?
Sjećam se vremena T28 i GD90 kad su u modi bili mali mobiteli... isto tako je i sad sa tankima.
u vrijeme malih mobitela sam imao najtanji mobitel: Erricson R360, koji je bio velik ali i tanak manje od 1cm. Kad bi ga ljudi vidli bi me pitali za oružani listali najbolje je to da nije ništa veći nego otvorena V3...
A onda su počele dolazit Nokie velike i debele ko cigla (6600 pa naviše), a onda ove šminkerske dasketine (V3)
iskreno mislim kako su najbolji preklopni mobiteli i to dimenzija 80x50x20 mm dok je sklopljen. Ostalo je il preveliko il premalo...
si siguran da je bio r360? mislim da je bio 320 i da je bio 1.5cm debel
je, ispričavam se. bio je r320... ali nije bio 1,5cm debel. ja sam imao onaj sa ravnom baterijom, kakvu je imao T28
Bookmarks