Ma ja sam imao par dana V3 i to je bila koma. Ergonomija na nuli ali u džepu leži savršenoZa razliku od n70 koji je bar tri puta deblji
![]()
Hoce ta novi mob na kraju biti potanjeni v3 (dakle isti dizajn tj prekopni )ili ide više u smjijeru l7
Ma zo je sve samo hype i neko dokazivanje.... Ružni su mi svi ti tanki mobiteli....
naprave tanak mob i onda u njega stane jedva display i matična , npr. v3 , obićan mobitel , samo je tanak , a cjena mu bila paprena!!!!!!! to je čista šminka!!!!kad naprave mob tako tanak sa pregršt funkcija , onda nek se jave!, al s druge strane to je dobro jer se razvijaju u tom smjeru pa će valjda jednog dana i nagurat sve i svašta u jedan takav tanak mob!
P. L. U. R.
Izvorno postao DOMICH
Vidim ja da ti nisi čuo za Motorolu v3x i v3i
Ova tema lagano ide u off-topic!!
Al meni se osobno sviđaju tako tanki mobiteli iako ih prije nisam volio, sad mi se sviđaju. Nadam se da ce ubrzo izac![]()
Podržavam razvoj tanjih mobitela, o funkcijama nebih raspravljao jer imam stav da nikad nećeš imat i ovce i novce, kad već teglim dva moba sa sobom pa zašto nebi bar jedan bio što je tanji i lakši moguće.
Kome fale funkcije zašto se ne zapitaju kako to da se symbovi ne smanjuju (funkcija ispred izgleda), ali zato za svaki fashion dummy phone cvile šta nema ovo, šta nema ono.
Stoga palac gore motorola
mislim na neš u obliku symbiana , a ne to kaj su u njih nagurali memory kartice!Izvorno postao a.k.
P. L. U. R.
da super tanki ali i super široki i dugački![]()
Seriously?
Bookmarks