dobra informacija... vjerujem da će biti dosta tanji od Razr-a. Moglo bi to biti lijepo....Izvorno postao whiteboy
![]()
Sa Vip portala:
Hmm, zanimljivo, jedva čekam da se pojave prve fotke...Serija Motorolinih mobitela tanja od dosadašnjih Razra nosit će oznaku SCPL (čita se "scalpel"), a u Motoroli se nadaju da će to ponovo biti najtanji dostupni mobiteli. Točna debljina SCPL-a nije specificirana, ali je prema šefu Motorolinog odjela za mobitele, Ronu Garriquesu, sigurno da će svaki od modela imati "pet osobina koje će ga izdvajati od konkurencije". Kojih - nije rečeno.
Tvrtka, inače, očekuje da će iz njihove vrlo popularne linije Razr ukupno prodati između 300 i 500 milijuna uređaja.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
dobra informacija... vjerujem da će biti dosta tanji od Razr-a. Moglo bi to biti lijepo....Izvorno postao whiteboy
![]()
ma po meni je to užas, telefon malo deblji od kreditne kartice....ergonomija čista 0
Meni su općenito zakon tanki telefoni, još od Ericssona T28, koji mi je bio totalni zakon. Sad ak Motorola izda nekaj ultra cool tanko, bit ću na iglama (ili bolje reć na skalpelima...).
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Yebiga, ja volim nositi ultra pripijene uske hlaćeIzvorno postao tomo
pa me smetaju debeli telefoni
![]()
da, baš sam danas ovo pročitao, ono što mene posebno veseli u pogledu razvoja tankih mobitela je da bi to uskoro mogao postati nešto uobičajeno i da osnovu toga neće više moći puhati cijene istih
slažem se s tobom. no sigurno je da će to postati normalno, jer kako tehnologija napreduje, to će biti mačji kašalj! A cijene će biti razumne.... Tako i treba!Izvorno postao jay
Izvorno postao whiteboy
Pa tih pet osobina bi moglo bit 5milimetara![]()
There are no shortcuts in evolution.
Slažem se s Tomom, ne mogu ni zamislit praktičnost ultra tankog moba. Ali ipak ostaje da se vidi šta će to uopće biti. S obzirom na naziv, možda će se moći konzerve gulaša otvarat s mobom![]()
I mene je ovo uzasno smetalo i onda nabavih L7. Ja prezadovoljan, na prvom mjestu zbog debljine mobitela, ali cvrstoca i moba me ugodno iznenadila.Izvorno postao whiteboy
Negdje na netu sam procitao da ce ovaj SCPL biti debljine 0,25" iliti 0,65 cm![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
meni je recimo 15mm dovoljno tanko, odnosno debelo. slazem se da je ergonomija takih mobova uzas
Pa dobro što će nam nešto još tanje od v3....
misli da je v3 optimalan....... Vi?
Ako bude tanji od v3, ja cu s njim guliti jabuke i rezati kruh.![]()
već postoje mobiteli tanji od V3... ali očito da se ide do krajnjih granica, kao nekad sa smanjivanjem težine i dužine...bilo je hir nekoć, no prošlo je, sjetite se N8210...Izvorno postao leoo
ne smeta meni uopće ovo naprotiv , je da će malo žuljat pod rukom al me smeta jedna druga stvar obično su ti mobovi bar što se tiče motorola malo preširoki tipa razr i slvr, nek budu malo uži nego ovi i i kupujem sigurno...
Mislim da je debljina v3 ili slvr sasvim optimalna a npr. v3x je vec pretjerano ...Izvorno postao mobman
Sto se tice L7 mob je odlichan i za razliku od v3 nije uopče širok, a jednako je tanak![]()
Jooooj, morat cu imat tak nest, nadam se da ce ici i mem. kartica u njih![]()
Hoce ta novi mob na kraju biti potanjeni v3 (dakle isti dizajn tj prekopni )ili ide više u smjijeru l7
Ma zo je sve samo hype i neko dokazivanje.... Ružni su mi svi ti tanki mobiteli....
naprave tanak mob i onda u njega stane jedva display i matična , npr. v3 , obićan mobitel , samo je tanak , a cjena mu bila paprena!!!!!!! to je čista šminka!!!!kad naprave mob tako tanak sa pregršt funkcija , onda nek se jave!, al s druge strane to je dobro jer se razvijaju u tom smjeru pa će valjda jednog dana i nagurat sve i svašta u jedan takav tanak mob!
P. L. U. R.
Izvorno postao DOMICH
Vidim ja da ti nisi čuo za Motorolu v3x i v3i
Ova tema lagano ide u off-topic!!
Al meni se osobno sviđaju tako tanki mobiteli iako ih prije nisam volio, sad mi se sviđaju. Nadam se da ce ubrzo izac![]()
mislim na neš u obliku symbiana , a ne to kaj su u njih nagurali memory kartice!Izvorno postao a.k.
P. L. U. R.
Bookmarks