sta si iskalkulirao? s kojim psotavkama? s kojom mrezom? sve mi to lici kao neka velika nepoznanica u sljedu blokiranja telfona u nepovrat.Izvorno postao azzaman77
sta si iskalkulirao? s kojim psotavkama? s kojom mrezom? sve mi to lici kao neka velika nepoznanica u sljedu blokiranja telfona u nepovrat.Izvorno postao azzaman77
izvari mmc iz mobitela stavi sim i upali mobitel.
@khideg ovo je iskalkuliro: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=333753&postcount=36![]()
ma te sam sve kombinacije isprobao već, i probao sam vip pa ne ide, isti problem-sim card reject..Izvorno postao sodom
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
mora sposudit 098 karticu i probat dal radi ako radi,onda ces znat koji kod i upotrijebiti, ako ne...Izvorno postao azzaman77
nema sanse da ga otkljucas putem koda jer ne znas na kojoj je mrezi zakljucan..
mozda je bilo lose potez upisivati onaj kod za reset..
ti su SB?
probat ću još sa 98 karticom, a ako ne moram ga dati na box..Izvorno postao khideg
![]()
izgleda da je to jedino rjesenje... al svakako stavi onda i najnoviji softwer.Izvorno postao azzaman77
ak budes blizu OS ,javi mi se.
hvala probat ću, trenutno je V 5.08/04-03-2004/NHL-8..Izvorno postao khideg
jedino ne mogu vjerovati da je nokia tako ne stabilna pa nije završila format kako treba (ili ga ja nisam dobro radio, možda sam tebao malo pričekati a ne odma upaliti mob, iako mi nije javio da je format usješno završen nego se samo ugasio)..
samo još jednom da pitam, ako slučajno krene sa 98 karticom, kako da probam unijeti ovaj izkalkulirani kod?
tebi ću se prvome javiti, ako ne uspijem napraviti ništ' pa mi onda nabaci i najnoviji soft.. (cijenu mi javi na PM)![]()
pa ja tu ne vidim nista konkreno sto je iskalkulirao.Izvorno postao sodom
Bookmarks