nemam trenutno vremena pročitat cjeli thread no probaj jednostavno izvadit sim karticu te ju ponovo vratit i upalit mob.
nemam trenutno vremena pročitat cjeli thread no probaj jednostavno izvadit sim karticu te ju ponovo vratit i upalit mob.
evo mob je radio na sve mreže, a sada neće ni na 95 ni 91 (98 nemam)..
neprima ni jednu karticu tj. ponaša se kao da je zakjučan (što mi je nevjerovatno da ne radi ni na jednu mrežu), probao sam sa ovaim CALC-om s foruma ali da budem iskren ne znam kako bi unijeo taj kod, pošto ne mogu dalje od unosa pina ili SOS (baš sam se uSOSio) poziva..
molim da mi pomognete..![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
izkalulirao sam kod ali ne znam stvarno kako da ga unesem..
i šta se može napraviti, dok je mob u onom modu kada treba ubaciti SIM ili upisati PIN..![]()
sta si iskalkulirao? s kojim psotavkama? s kojom mrezom? sve mi to lici kao neka velika nepoznanica u sljedu blokiranja telfona u nepovrat.Izvorno postao azzaman77
izvari mmc iz mobitela stavi sim i upali mobitel.
@khideg ovo je iskalkuliro: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=333753&postcount=36![]()
ma te sam sve kombinacije isprobao već, i probao sam vip pa ne ide, isti problem-sim card reject..Izvorno postao sodom
mora sposudit 098 karticu i probat dal radi ako radi,onda ces znat koji kod i upotrijebiti, ako ne...Izvorno postao azzaman77
nema sanse da ga otkljucas putem koda jer ne znas na kojoj je mrezi zakljucan..
mozda je bilo lose potez upisivati onaj kod za reset..
ti su SB?
pa ja tu ne vidim nista konkreno sto je iskalkulirao.Izvorno postao sodom
ma mob je radio,ali prije nego sto je radio na sve mreze jel bio zakljucan na jednu mrezu bilo kojiu,ne mora biti HR.Izvorno postao azzaman77
ne mora znaciti da ne radi ni najednu mrezu..mozda ne radi ni na jednu HRVATSKU mrezu... sto znaci da su vracene sve postavke pa je mozda se ponovo zakljucalo na mrezu.
e sad CALC. njega ne trebas ni pogledati ako ne znas na kojoj mrezi mobitel RADI... jer ces ga samo blokirati i bit ce jos vece stete...
e sad... na posao.
ma mob sam kupio polovan i nemam pojma na kojoj je mreži i da li je bio zaključan, ja sam ga dobio otključanog..Izvorno postao khideg
trenutno ne radi ni na jednoj, osim možda na 98, ali nju nemam pa nisam probao.. jel moguće da je taj mob bio kad u ponudi t-mobile i da je bio zaključan?Izvorno postao khideg
ja taj mob nisam nikad vidio u ponudi ijednog naseg HR operatera, meni to lici kao da je blokiran na neku stranu mrezu.Izvorno postao azzaman77
Bookmarks