nema frke, ovdje se i tako sve radi na svoju odgovornost.. zahvaljujem na daljnjoj pomoći.. s tim što mi je ovo ultra hitno..Izvorno postao Nono01
nema frke, ovdje se i tako sve radi na svoju odgovornost.. zahvaljujem na daljnjoj pomoći.. s tim što mi je ovo ultra hitno..Izvorno postao Nono01
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
čuj neznam gledal sam na netu ali baš nema ništ! ali ako ti ne prihvača karticu možda ga treba odključati! daj odi na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20559 tu imaš jedan program za odključavanje pa probaj s njim odključati mob!
e da..ovo isto radiš na vlastitu odgovornost![]()
hm.. to mi ej vrlo cudno... izgleda da ga trebas otkljucat.. jel on ikad prije bio kodiran?
jesi probao s nekom drugom osim tele2 kartice..
mozda ti cak treba i novi softwer, mozda se nesto zablesiralo..
prvo sve probaj,sve zivo.. ak ne javi mi se mozda ti ja mogu pomoci s unlokom ili novim softom.
nemam trenutno vremena pročitat cjeli thread no probaj jednostavno izvadit sim karticu te ju ponovo vratit i upalit mob.
evo mob je radio na sve mreže, a sada neće ni na 95 ni 91 (98 nemam)..
neprima ni jednu karticu tj. ponaša se kao da je zakjučan (što mi je nevjerovatno da ne radi ni na jednu mrežu), probao sam sa ovaim CALC-om s foruma ali da budem iskren ne znam kako bi unijeo taj kod, pošto ne mogu dalje od unosa pina ili SOS (baš sam se uSOSio) poziva..
molim da mi pomognete..![]()
izkalulirao sam kod ali ne znam stvarno kako da ga unesem..
i šta se može napraviti, dok je mob u onom modu kada treba ubaciti SIM ili upisati PIN..![]()
sta si iskalkulirao? s kojim psotavkama? s kojom mrezom? sve mi to lici kao neka velika nepoznanica u sljedu blokiranja telfona u nepovrat.Izvorno postao azzaman77
ma mob je radio,ali prije nego sto je radio na sve mreze jel bio zakljucan na jednu mrezu bilo kojiu,ne mora biti HR.Izvorno postao azzaman77
ne mora znaciti da ne radi ni najednu mrezu..mozda ne radi ni na jednu HRVATSKU mrezu... sto znaci da su vracene sve postavke pa je mozda se ponovo zakljucalo na mrezu.
e sad CALC. njega ne trebas ni pogledati ako ne znas na kojoj mrezi mobitel RADI... jer ces ga samo blokirati i bit ce jos vece stete...
e sad... na posao.
ma mob sam kupio polovan i nemam pojma na kojoj je mreži i da li je bio zaključan, ja sam ga dobio otključanog..Izvorno postao khideg
trenutno ne radi ni na jednoj, osim možda na 98, ali nju nemam pa nisam probao.. jel moguće da je taj mob bio kad u ponudi t-mobile i da je bio zaključan?Izvorno postao khideg
Bookmarks