ma nemogu ga uopće upaliti kad mi odbija sim karticu, a taj sam kod prvo probao pa ga je netko oćito promijenio na 00000..Izvorno postao Nono01
ma nemogu ga uopće upaliti kad mi odbija sim karticu, a taj sam kod prvo probao pa ga je netko oćito promijenio na 00000..Izvorno postao Nono01
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
mislim mogu ga upaliti ali nakon što unesem pin, napiše mi sim card rejected..Izvorno postao azzaman77
kao da se zaključao, nevjerovatno..
gle neznam, ja sam na netu pročitao da je to reset code za tvoju nokiu, čak je i _King_Illidian_ potvrdio da bude riješilo problem! samo smo pokušali pomoči,nej nas kriviti! daj pričekaj dok ne dođu ovi dečki koji imaju malo više iskustva s tim! ali ja mislim da je riješiv problem
u međuvremenu, evo ja idem gledat po netu da vidim da li bum našel kaj
nema frke, ovdje se i tako sve radi na svoju odgovornost.. zahvaljujem na daljnjoj pomoći.. s tim što mi je ovo ultra hitno..Izvorno postao Nono01
čuj neznam gledal sam na netu ali baš nema ništ! ali ako ti ne prihvača karticu možda ga treba odključati! daj odi na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20559 tu imaš jedan program za odključavanje pa probaj s njim odključati mob!
e da..ovo isto radiš na vlastitu odgovornost![]()
hm.. to mi ej vrlo cudno... izgleda da ga trebas otkljucat.. jel on ikad prije bio kodiran?
jesi probao s nekom drugom osim tele2 kartice..
mozda ti cak treba i novi softwer, mozda se nesto zablesiralo..
prvo sve probaj,sve zivo.. ak ne javi mi se mozda ti ja mogu pomoci s unlokom ili novim softom.
nemam trenutno vremena pročitat cjeli thread no probaj jednostavno izvadit sim karticu te ju ponovo vratit i upalit mob.
evo mob je radio na sve mreže, a sada neće ni na 95 ni 91 (98 nemam)..
neprima ni jednu karticu tj. ponaša se kao da je zakjučan (što mi je nevjerovatno da ne radi ni na jednu mrežu), probao sam sa ovaim CALC-om s foruma ali da budem iskren ne znam kako bi unijeo taj kod, pošto ne mogu dalje od unosa pina ili SOS (baš sam se uSOSio) poziva..
molim da mi pomognete..![]()
Bookmarks