pa upisao sam ovaj *#7370#, samo što mi se oćito nije dogodilo ovo što je opisano, nego sr**..Izvorno postao Nono01
pa upisao sam ovaj *#7370#, samo što mi se oćito nije dogodilo ovo što je opisano, nego sr**..Izvorno postao Nono01
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
ček malo, a jel ti je mob potvrdio da je formatirao c: i da je postupak završen?
nakon što sam unijeo kod moba koji nisam znao već sam na sumce pogodio 00000, mob se samo ugasio..
koji sam ja konj pa možda sam trebao malo sačekati a ne ga odma upaliti..
jel se može to sad kako riješiti??
daj probaj ponovno resetirati mobitel i kao security kod upiši ovaj 12345
ma nemogu ga uopće upaliti kad mi odbija sim karticu, a taj sam kod prvo probao pa ga je netko oćito promijenio na 00000..Izvorno postao Nono01
mislim mogu ga upaliti ali nakon što unesem pin, napiše mi sim card rejected..Izvorno postao azzaman77
kao da se zaključao, nevjerovatno..
gle neznam, ja sam na netu pročitao da je to reset code za tvoju nokiu, čak je i _King_Illidian_ potvrdio da bude riješilo problem! samo smo pokušali pomoči,nej nas kriviti! daj pričekaj dok ne dođu ovi dečki koji imaju malo više iskustva s tim! ali ja mislim da je riješiv problem
u međuvremenu, evo ja idem gledat po netu da vidim da li bum našel kaj
nema frke, ovdje se i tako sve radi na svoju odgovornost.. zahvaljujem na daljnjoj pomoći.. s tim što mi je ovo ultra hitno..Izvorno postao Nono01
Bookmarks