nisam siguran, na koji to naćin?
nisam siguran, na koji to naćin?
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
mislim da je *#7370#
Imao sam sličan problem na 3650, samo što se kod mene razgles nije htio uključiti. Hard reset to riješava. Provjereno!!!
prije nego probam, što to sve radi, mislim što sve briše?Izvorno postao Nono01
napravi backup cijelog moba, sve baci na MMC jer bude sve obrisano,adresar i ostalo...mob bude postavljen ko da si ga kupio
pa ne mogu je** vjerovat!!!!![]()
pa taj kod koji sam unijeo mi je sad nešto sje** i kada utipkam PIN odbija mi SIM karticu (SIM card rejected)!!!!
pa jel to moguće.... kartica je tele2, a mob je radio na sve mreže i sad je odbija..
druge (98,91) još nisam probao..
šta sad da radim u k**!!!
što mi to prije niste rekli..![]()
jesi li upisao ovaj kod???Code:On a Series 60 v1 based phone (N-Gage, 3650, 7650), two key sequences will allow to restore your phone to a cleaner state: - Normal Reset (*#7780#) : Restores ini files from rom but preserves user data (photos, 3rd party apps etc) - Deep Reset (*#7370#) : This reformats completely the C: drive. All applications and files stored on this drive will be lost and clean default files will be rewritten. In both case, the phone will ask you a confirmation and you will have to enter a security code (12345 by default). Files and applications stored on E: drive are not be affected by these sequences.
pa upisao sam ovaj *#7370#, samo što mi se oćito nije dogodilo ovo što je opisano, nego sr**..Izvorno postao Nono01
ček malo, a jel ti je mob potvrdio da je formatirao c: i da je postupak završen?
nakon što sam unijeo kod moba koji nisam znao već sam na sumce pogodio 00000, mob se samo ugasio..
koji sam ja konj pa možda sam trebao malo sačekati a ne ga odma upaliti..
jel se može to sad kako riješiti??
Bookmarks