ja taj mob nisam nikad vidio u ponudi ijednog naseg HR operatera, meni to lici kao da je blokiran na neku stranu mrezu.Izvorno postao azzaman77
ma mob sam kupio polovan i nemam pojma na kojoj je mreži i da li je bio zaključan, ja sam ga dobio otključanog..Izvorno postao khideg
trenutno ne radi ni na jednoj, osim možda na 98, ali nju nemam pa nisam probao.. jel moguće da je taj mob bio kad u ponudi t-mobile i da je bio zaključan?Izvorno postao khideg
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
ja taj mob nisam nikad vidio u ponudi ijednog naseg HR operatera, meni to lici kao da je blokiran na neku stranu mrezu.Izvorno postao azzaman77
ma te sam sve kombinacije isprobao već, i probao sam vip pa ne ide, isti problem-sim card reject..Izvorno postao sodom
pa ja tu ne vidim nista konkreno sto je iskalkulirao.Izvorno postao sodom
mora sposudit 098 karticu i probat dal radi ako radi,onda ces znat koji kod i upotrijebiti, ako ne...Izvorno postao azzaman77
nema sanse da ga otkljucas putem koda jer ne znas na kojoj je mrezi zakljucan..
mozda je bilo lose potez upisivati onaj kod za reset..
ti su SB?
probat ću još sa 98 karticom, a ako ne moram ga dati na box..Izvorno postao khideg
![]()
izgleda da je to jedino rjesenje... al svakako stavi onda i najnoviji softwer.Izvorno postao azzaman77
ak budes blizu OS ,javi mi se.
hvala probat ću, trenutno je V 5.08/04-03-2004/NHL-8..Izvorno postao khideg
jedino ne mogu vjerovati da je nokia tako ne stabilna pa nije završila format kako treba (ili ga ja nisam dobro radio, možda sam tebao malo pričekati a ne odma upaliti mob, iako mi nije javio da je format usješno završen nego se samo ugasio)..
samo još jednom da pitam, ako slučajno krene sa 98 karticom, kako da probam unijeti ovaj izkalkulirani kod?
tebi ću se prvome javiti, ako ne uspijem napraviti ništ' pa mi onda nabaci i najnoviji soft.. (cijenu mi javi na PM)![]()
sve cemo se dogovoriti..Izvorno postao azzaman77
a koji kod? ne vidim nigdje kod koji si htio unjeti... ako radi s 098.. onda cemo vidjeti sto cemo dalje... samo prvo sto trebas je uvjeriti se dal mozda radi na 098.
Moja je 3650 bila zaključana na T-Mobile DE i sam sam je otključao. Resetirao sam mob nebrojeno puta sa 7370 i sve je u redu, tako mi zvuči nezamislivo da se SAM ponovno zaključao na primarnu mrežu. Najvjerojatnije je do softa ili nešto slično, ali da se mob nakon hard reseta sam zaključa na mrežu...
PS pokušaj ga startat u safe modu, ono kad držiš pen tipku, možda pomogne
pa da..sigurno se softwer nesto zablesiro,pa zato..Izvorno postao _King_Illidian_
šta mi to vrijedi i da je na nekoj t-mobile ili kojoj već stranoj mreži kada nemam takvu karticu, a bez nje je ne mogu upaliti da mogu kucat kodove za unlock..Izvorno postao _King_Illidian_
PS ovo s pen tipkom ne kužim kako pokrenuti..![]()
ili ti misliš da ga mogu riješiti bez te kartice, za koju još ne znam koja je..Izvorno postao _King_Illidian_
još nisam probao 98 karticu, sutra ću od frenda uzeti.. a mob ima i hrvatski meni i jezik unosa (da li je moguće da je to naknadno snimljeno)..
ako postoji naćin molim te da mi javiš..
fon je inaće finski (original)..
prilikom bootanja moraš držat pen tipku
ovo mi ne uspjeva, kada točno da stisnem tipku, čim ga upalim, čim se pojavi "nokia" ili kada, prije nego me pita za pin, ili nakon pina kad mi napiše da je odbijena kartica.. koliko dugo moram držati tipku i što točno mogu tamo napraviti (to je onamala tipka "pen" olovčica)??Izvorno postao Nono01
ma jezik ti se posebno snimi... to je najmanji problem. to ti nije mjeriloIzvorno postao azzaman77
Pokušaj izvaditi SIM karticu, a ovo s olovkom je u biti-drži pritisnuto-zelena slušalica, zvjezdica (ili ljestve) i olovka.
Pokušaj još jednom ukucato *#7370# kad izvadiš SIM.
koji redoslijedom da stisnem tipke, (zeleno+#+pen ili zeleno+*+pen) to sam probao i ništa.. koliko trebam dugo držati.. probao sam ponovo ovaj kod,, ali mi ne reagira ništa ni taj ni *#7780#, mogu samo provjeriti verziju i IMEI (*#0000# i *#06#)..Izvorno postao Mobyy
probao sam sa sim-om unutra i bez njega..
PS.. 98 karticu nisam imao vremena danas nabaviti, sutra ću valjda..
Sve tri tipke odjednom i još ga moraš onda uključiti. Znači stisni ih sve odjednom i uključi ga. SIM izvadi van.Izvorno postao azzaman77
Ova fora ne radi na Symbianu OS 6.1 sto je ova nokia!Izvorno postao Mobyy
...also known as El'AnDrA...
ja sam sutra u zg, ne znam točno kada, ako ima netko da mi to može riješiti molio bih da se nađemo.. neću biti na netu skroz do sutra navećer, pa mi samo pošaljite SMS na 095-9010-736 a ja ću nazvati, dakle, od sada sam OFF-line, do sutra..
ne da mi se ujutro paliti comp u cik zore..
![]()
azzaman jesi li kaj riješio sa nokiom???
ma nisam imao vremena, jučer sam bio skoro cijeli dan u zg, i još neka sr** kod kuće nisam se stigao ni naspavati kako treba, a na mob sam totalno zaboravio..Izvorno postao Nono01
imam ja rezervni, ali svejedno mi je žao ovog da ode u smeće..
nisam se ni sjetio da ga probam se 98 karticom, ma ko' ga je** dat ću ga na box pa nek' se slika..
off topic: imao sam nokiu 6230 prije godinu dana. imao sam isti takav problem. kada bih se javio,ukljucio bi mi se taj razglas,te ga nisam mogao iskljuciti. problem sam rjesavao tako sto sam prekidao pozive i ja nazvao onoga tko je mene nazvao. taj sam mobitel prodao,a novi vlasnik se nije bunio,tako da su bili svi sretni
![]()
da ali fora je što i ja kada zovem imam uključen zvučnik i ne možeš ga isključiti.. a jesi ti pokušavao sa ovim resetom kako, meni su rekli da bi to najvjerovatnije trebalo riješiti problem..Izvorno postao kiki1989
Bookmarks