java aplikacija? lijepo....Izvorno postao tomo
![]()
Ne znam jel vas živcira upaljen zaslon na E1000 za vrijeme punjenja, ali mene da. Našao sam neku alternativu tak da mi po noći ne svijetli soba, a uostalom i čuva ledice.
backlight control E1000
java aplikacija? lijepo....Izvorno postao tomo
![]()
a čuj ipak nekak pomaže, mislim da manje cucla bateriju ta app nego svijetlo...uostalom kako sam naveo, užasno me to žifciralo
...
Za LEDice se ne moras brinuti, one traju po 50 tisuca sati - prije ce ti zastarit mobitel nego sto ce pregorit LEDice u njemuIzvorno postao tomo
![]()
Ok a sad dumb question; kak i s cime to instalirat na E1k??![]()
Thnx na odgovoru![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
uff, ja bi se raspisao kak se to radi ali mislim da u podforumu motorola imaš već negdje tutorial. Za početak skini leaderGL editor i ukljuću opciju Java app Loader. Zatim downloadaj Midway- prog za ubacivanje java aplikacija, no detaljnije imaš na forumu, postupak je skoro za sve motorole isti.
Pogledaj pod motorola superthread, što bi ti isto rekao inovator
OK, budem proucio literaturu, thnx![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
LeaderGL 10.5 ima opciju switcha backlighta sa min 20sec na min 5sec
neznam bi li uspilo ali jeli itko proba s novim funlightom i onda imate pod stilovi zvona opciju Event Ligths i probajte to iskljućiti.
Bookmarks