Ne znam za vas ostale, ali mene nitko nije pitao koliko mi kabela treba, a i mislim da ti daju onaj najobičniji od cca 2 metra... Imaju te defaultne i to ti ostave... Ako ti treba više, onda si odeš sam kupiti...Izvorno postao fly_nan
Ne znam za vas ostale, ali mene nitko nije pitao koliko mi kabela treba, a i mislim da ti daju onaj najobičniji od cca 2 metra... Imaju te defaultne i to ti ostave... Ako ti treba više, onda si odeš sam kupiti...Izvorno postao fly_nan
Izgleda da sam ja imao sreće pri instalaciji adsl-a.Čovjek mi je napravio baš sve.Sve mi je uredno spojio,instalirao router,spojio se na t-portal,testirao brzinu i počistio smeće za sobom..![]()
Zato treba uzeti WLAN pa nema kablova![]()
i imati još više muke oko instaliranjaIzvorno postao RAUL
![]()
Seriously?
Izvorno postao Mraz
tako je bilo i kod mene...apsolutno nista nisam morala ja poslije...fino je sve instalirao a ja sam samo sjela i zasurfala
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
meni je ostavio koliko je trebaloIzvorno postao frish-KI
![]()
a da sam JA bila doma kad je dolazio frajer to montirati, vjerojatno bi i meni sve porihtao...Izvorno postao Mraz
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Pa to mu je i duznost, mora provjeriti brzinu, ali ti nije duzan rijesiti softwerski dio, to moras sam.Kod mene je popio i par piva na terasi sa pogledom na more![]()
ja nisam bila domaIzvorno postao fly_nan
pa mi je svejedno sve napravio
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ali vjerojatno mu nije vrata otvorio čelavi bulibojIzvorno postao tutlek
![]()
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
kod mene je tip bio valjda 2 minute. na brzinu je sve pospajao, a brzinu provjerio na svom laptopu.
i bio sretan što mu je to zadnji posao tu subotu...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Kofd mene majstor sjebao telefonsku instalaciju (od 3 telefona, samo jedan je radio), spojio kutiju u dnevnom boravku jer se spliter može smrznut na tavanu (to neka nova elektronika što ne trpi hladnoču) isprobao na svom laptopu i nije mi ostavio ni milimetra kabla, jer kao kabal trebam osigurrati sam. Uglavnom, poslije njega sam još sat vremena imaošta spajat da mi svi telefoni prošljakaju.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Sve ti to zavisi od "majstora" do "majstora"... Jedan će obavit posao kako spada, a drugi će napravit više sranja nego što je uopće moguće...
Ne vjerujem da je on zeznuo instalaciju..nego su tebi telefoni bili spojeni paralelno pa kada si stavio splitter vise nisu radili.Jer ADSL i telefon ne mogu zajedno kao dail upIzvorno postao darius
![]()
meni na tavanu po zimi zna biti i do -10, pa je splitter preživio !Izvorno postao darius
Bookmarks