NHF, ali ja mislim da si ti bio premali u ta vremenaIzvorno postao ILOVETECHNO
![]()
NHF, ali ja mislim da si ti bio premali u ta vremenaIzvorno postao ILOVETECHNO
![]()
Pa cuj...bio sam premali...ali sam ih dozivio, i kad ih se sjetim, i kad usporedim to s današnjim...... zbilja tuznoIzvorno postao gog
![]()
M R Z I M .T..Com
Evo...na nekom dvd sa mp3-cama sam iščupo neku mix RAve pjesmu... koja mi digne adrenalin na 1000 (nečega)... da mi je nać pjesme tog tipa... neznam kak da vam pokažem pjesmu...
Ak znate di i kak da uploadam...
Album: Bitte Ein beat 3
Pjesma; Cosmic Gate, Dennis & DJ Isaac Dj Dean - Here we Go
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
hebiga, sve je prolazno.........al zato je sve tu negdje po cd-ima oko mog stola.....i na stolu.....i par na podu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
lol! ja sam u osnovnu školu još išao dok su neki dečkići išli po partijima sa time da su poznavali one na ulazu da ih puste išao sam i ja da vidim.....i ljudi moji nije se o vele ni pomjenilo...samo su sad više šminki! ali još gluplji od roga i hebala ih droga!
Jedina elektronika na koju ja idem je D&B! rjetko koja vjeverica da sluša u vrstu muzike...a opet..rjetko koji i kvazi punker poput mene!![]()
![]()
mama ti sestra!
hmmm... možda ovo![]()
http://www.projectw.org/viewtopic.ph...4ddd4e3c8156de
Moze li meni netko objasnit zasto svi misle da na tim techno party-ima ima droge??
Onaj tko se nadrogira ni ne zna sta slusa, a ako hoces uzivat u glazbi, lijepo dodjes, i uzivas, ne trebaju nikakve droge.
Nervira me kad mi netko kaze da na techno party-ima ima previse droge!!
a šta ste se zapalili...to ja ovako iz zahebancije napisao... kužiš ŠALA ono...![]()
Bookmarks