hm... onda nešto nije kako treba, provaj im nazvati službu 0800 9000 i pitatiIzvorno postao nijala
hm... onda nešto nije kako treba, provaj im nazvati službu 0800 9000 i pitatiIzvorno postao nijala
Izvorno postao jay
![]()
baš su neki dan nazvali iz sližbe za korisnike da vide koliko smo zadovoljni njihovim uslugama. naravno, zagnjavila sam ih i zbog webbilla.
nije im jasno zašto mi ne radi.
valjda trebam pokušavat dok ne uspijem...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Neda mi se sve čitat ali samo da kažem sad znam kog stara zove jer se stalno dere da je račun velik zbog interneta(oko 800kn), a ono ona zove 25 sati dnevno
p.s. stvar je ok![]()
There are no shortcuts in evolution.
eto meni danas došao pass poštom, a registrirala sam se kada sam otvorila ovu temu, znaći prije tjedan dana. mogu samo reči da sam oduševljena ovom uslugom![]()
osim detaljnog ispisa svih poziva, trajanja poziva i cijena, imaš uvid u trenutno stanje računa, odnosno možeš vidjeti i pozive koje si napravio u zadnja 24 sata.. izvrsno...![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Joj, i meni bi to dobro došlo, da me ne šlagira krajem mjeseca kad mi stiže računčić i to na komadiću papira. Sramota!
Morat ću se ulogirati. Obvezatno!![]()
Optima ima istu uslugu, možeš vidjeti ne samo u zadnja 24 sata koga si zvao, nego u zadnju minutu!
Samo je glupo što ne možeš dobiti i ispis i vidjeti na netu.
Bookmarks