Jel to besplatno il se to kaj mora dodatno platiti????
Jel to besplatno il se to kaj mora dodatno platiti????
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
besplatno je, kao i onaj popis pozivanih brojeva koji dobivaš...Izvorno postao Smrt
samo možeš dobivat samo jedno od to dvoje, nema oboje.
usluga je u ponudi već mjesec i po negdje
ja sam dobila reklamicu za to sada sa zadnjim računom, i vidim to i reko kao idem čekirati na net ali na netu još nije bilo nikakvih informacija. oni su to na net stavili prije možda dva tjedna.Izvorno postao Inovator
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
ja prešao na optimu... oni na netu imaju isto tako provjere
Seriously?
Jesi siguran, čini mi se da sam negdje gore vidio da i dalje dobivaš printanu verziju...Izvorno postao Inovator
zbirni račun koji dobijaš svaki mjesec i dalje ćeš dobijati, a ako si do sada koristio uslugu detaljnog popisa poziva, registracijom ga više nećeš dobivati jer će ti sve fino biti na zaslonu ekrana, pa ako ti treba možeš si isprintati
mene zanima da li se vidi cijena poziva ili samo trajanje![]()
Zadnji uredio fly::nan : 27-05-2006 u 13:08
A, to. Jer sam se začudio kaj neki tvrde da svaki mjesec dobivaju ispis brojeva dok ja dobijem samo listić s obračunskim jedinicama za nac. promet, net i dr, bez ikakvog detaljnijeg ispisa.
Mislim da se taj detaljan ispis dodatno plaća ako ga zatražiš (jedna od T-Comovih idiotskih "Usluga", kao i clip, ispravite me ako nisam u pravu), tako da je ovo putem weba odlična stvarčica!![]()
detaljan ispis se ne naplačuje dodatno, samo ga zatražiš, to su izborili oni likovi koji se bore za prava potrošaća prije otprilike 2-3 godine, kad je bila afera oko visokih računa korisnika koji su se žalili toj udruzi, tak da danas ak imaš bilo čiju pretplatu, možeš bespaltno zatražit detaljan ispis poziva.Izvorno postao Mobyy
Psa, koji mudraci, majko mila! Zašto ne nude to kao normalnu opciju, ne kužim!Izvorno postao zerobravo
Aj, lijepo znati da je to mukte!
mislim da se više ni detaljan ispis ne plaća dodatno, ali ako ga želiš moraš im javiti da ti šalju detaljan, a ne samo običan ispis.
je li itko probao koristiti WebBill?
ja sam probala, ali mi ne radi. odem na registaraciju, upišem sve podatke i kada sve bude gotovo, opet me vrati na stranicu za registraciju.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
trebaš čekat njihovu potvrdu registracije koja dolazi poštomIzvorno postao nijala
nevjerojatno ali potpuno free![]()
Bookmarks