meni pise 3.2?Izvorno postao vedranSK
jel to neka greska to nije najnovija onda ili sta?
kako misli samo 3.1.2 radi ispravno..itd.
Jel našo netko full verziju programa MobiMB v3.1.2 ???
Napominjem da mi treba najnovija verzija, odnosno 3.1.2 (kod downloada piše verzija 3.2, ali kada se ode na Help>About, piše 3.1.2), zato jer samo ta verzija potpuno ispravno radi na Nokia 6030 mobitelu!!
Molim za pomoc.
PS
Internetom kruzi i neka dosta stara verzija kao verzija 3.2, pa zato molim da provjerire nakon instalacije pod Help>About da pise 3.1.2
meni pise 3.2?Izvorno postao vedranSK
jel to neka greska to nije najnovija onda ili sta?
kako misli samo 3.1.2 radi ispravno..itd.
Sve mi radi osim foldera games, nemogu downloadtai na PC, a i upload ne radi, te namam foldera Applications.
Kad koristim zadnji demo v3.1.2, sve radi.
koja je to verzija mb.. cini mi se dosta nova...
3.1.1
Mislim da sam ju skinuo ovdje.Code:http://www.iphone-forum.org/showpost.php?p=763396&postcount=1
Da,tu sam ju skinuo.
Problem rijesen.
Za sve osim aplikacija i igara koristim full verziju 3.1.1.
a za igre i aplikacije sam skreko najnoviji demo sta se dalo skrekat, jer to je demo trial, a ne full trial (maknuo sam trial ogranicenje, nag screen...)
Pa kombiniram.
Zahvaljujem na suradnji.
mozes opsitati sto ti tcno radio i eni treba da mi radi za 6030.Izvorno postao vedranSK
i jeste riješili to?? treba i meniIzvorno postao khideg
Evo linka:
-==javite mi se na PM==-
Kopirajte datoteku u C:\Program Files\MobiMB Mobile Media Browser
Kada želite uplodati igre/aplikacije u folder games/applications pokrenite tu datoteku.
Za sve ostalo koristite što već imate, jer preko 6030Mobia verzije ne radi nishta osim igara i aplikacija.
Ako vam se ne pojave folderi games i applications resetirajte komp, a ako i tada ne, probajte ponovno napraviti konekciju (pobrišite staru), radi 100%.
Pozdrav.
Zadnji uredio vedranSK : 03-06-2006 u 14:28
A kaj ja trebam napraviti da uspijem spojiti MB i 6230i preko Bluetootha?
Dakle prvo Settings->Help->Configuring the connection->Bluetooth i tu sve piše.
A onda ideš dodati novu vezu.
On the PC, go to Control Panel->Wireless and select the Bluetooth tab
Ja to nemam.
@khideg
Poslao sam ti na PM link, ali ne vidim da si ga skinuo??!!
Ajmeovoliko ih nisam nigdje vidio.Sad sam i ja zbunjen a i umoran,trenutno mi ne ide razmišljanje.
Bookmarks