a ******, svako je ovisan o necemu...
Mozel E700 da snima kratke video filmice?Kao npr.3650
Ako si gladan pojedi nesto
a ******, svako je ovisan o necemu...
MariO
ne moze snimati video clips
MariO
A ja sam mislio da meni često dosade mobiteliPoslao: mario_mario
stavit cu slike, btw. ja sam u 4 godine promjenio 121 mobitel, i to ga se ne sramim...neko se drogira neko mjenja mobitele...i kaj sad!?!Prosjećno imam mob 10 mjeseci a 6510 4 mjeseca ali 121 u 4 godine??Mislim da je to rekord ako ne u svijetu onda u Hrvatskoj.Mislim da ćemo se dobro slagati
BTW Imamo još jednog Samsunga S500 u obitelji
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
News flash:E700 u Techno mediji : 5399kn.Oni dosta tamo nabijaju cijene.A pazite što piše na izlogu:"Za kupnju iznad 4000kn odobravamo 5% popusta" WOW!Pazite vi to!
ja mislim da techno-medija ima uvjerljivo najvece cijene u cijelom Zg, a vjerujem i šire.
Na lopovi prodaju telefone s logotipovima raznih stranih operatera i to po puno masnijim cijenama nego kod ovlaštenog distributera, koji nije švercao telefone.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Točno!A tek onaj prodavač unutra...Ajme kaj je taj glup
jel bi mogo neko bacit test od E700 iz mobile mislim da je u broju 44, ja sam ga negde ostavio nemrem ga nač...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Može ali jel to kršenje copyright-a?Gdje su face iz mobila da to odobre?
Sad ću ti ukratko prepričat test: Mobitel je super,ima odličan design bez antene.Fotić mu je isto odličan , reza 640X480, VGA naravno.Autoportret možeš slikat dok je mob preklopljen (vidio si valjda reklamu) MMS mu je ograničen na 80kb što je loše al šta je,tu je.Zvonjava je 40-polifona i zvuči izvrsno.Zaslon prikazuje 65536 boja i karakteristično sa samsung,odličan je a po suncu se vidi nevjerojatno dobro.Za javu je rezervirano 600kb od 9mb ukupne memorije.Ugrađen je wap 2.0 GPRS klase 10, EMS svakakvi pretvarači (od težine do temperature).Nedostaci su spomenuti ograničeni mms,nema glasovnog biranja,nema e-mail klijent i slike nemreš obrađivati kad ih već spremiš nego samo za vrijeme slikanja.Sve u svemu mobitel je odličan i vrlo je kvalitetno napravljen.Dolazi sa jednom baterijom (što je šteta jer je samung običavao davati 2 baterije), vezicom za ruku i handsfree slušalice.Slike se mogu prebacivati preko irde (a u testu piše da ne mogu) i odlično na kompu (i na mobu) izgledaju.Eto nadam se da si zadovoljan a ak te nešto zanima samo pitaj
jel se mogu slike ljudi koje si uslikao kamerom pridruživat kontaktima?Ak se ne mogu, to je ogroman propust.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne!Ipak dok sam to na t610 koristio brzo se memorija popunila a već mi je dosadilo da kadme netko zove se faca pojavi
meni je to najbolja stvar, ne moram se mučiti s čitanjem ko me zove nego već iz daljine vidim tko je. A još mi telefon prije nego i počne zvonit kaže ime onog tko zove (ako za tu osobu imam spremljeno glasovno biranje).
To je ok al kad mene netko zove na vanjskom ekranu lijepo VELIKO piše tko zove.Imam zakon melodiju zvona.Zapravo govor u ovom stilu: "Hello sir,u have a phone call"
Što se tiče spomenutog flasha vidio sam da se sprema E750 (neznam što je na kraju s njim) koji ima flash-ak je nekom važno
flash nije toliko bitan, niti sve te sitnice nisu važne...
odličan je mob, sad moram odluči između njega i Motorole V525
V525?Koja je pak sad to?
odi u podforum motorole, i nađi o njoj.
tel ima dosta gresaka. Samsung nikad nece napraviti savrsen tel
YumIRC:
http://www.yumirc.org
heheeee..... a tko je napravio savrsen telefon?
nitko. niti nikada nece. jer su zelje kupace uvjek vece nego sto proizvod nudi...
Nokia će još manje napravit savršeni telefon
malo ste offtopic tema je "Samsung E700"
Ako si gladan pojedi nesto
ja msilim da se o tom mobitelu nema vise nista rec.
sad cu postavit jos malo slikica sfotica i bok.
Bookmarks