Poslao: Hrc
Malo sam sumnjičav u to...Pouzdani izvori?![]()
meni se jednom pokazo onaj sa tvom a drugi put e715, evo pa i ti probaj http://www.samsung.com/Products/Mobi...GSM/index.htm#
Zašto sumnjičav? Pa nije ovo prvi telefon s ugrađenim blicom...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Poslao: Hrc
Malo sam sumnjičav u to...Pouzdani izvori?![]()
meni se jednom pokazo onaj sa tvom a drugi put e715, evo pa i ti probaj http://www.samsung.com/Products/Mobi...GSM/index.htm#
It's nice to be important, but it's more important to be nice
U što, i zašto?
aj to sad prevediPoslao: SEguy
U što, i zašto?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Skužaj, to sam natipkao i poslao prije nego što se cijela stranica otvorila (ono što sam vidio prije nego što sam utipkao tu porukuje bila poruka: "Poslao: Hrc
Malo sam sumnjičav u to...Pouzdani izvori? "), pa sam ga pitao u što je i zašto sumljičav. Uopće ne znam kako mi je to pošlo za rukom, ali sada više nije ni bitno![]()
Žao mi je ako te ta moja poruka zbunila, nije bilo namjerno.
Uglavnom sad shvaćam o čemu se priča.
Sumnjičav sam zato što viđam puno mobitela koji su napravljeni s photoshop-om ili nečim sličnim.
Zadnji uredio Hrc : 21-09-2003 u 21:18
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
kupio sam si e 700 , super mi je mobitel...izgleda bolje nego na slici...kamera mu je najbolja do sad...slika 15 slika u sekundi ili 9...opcija...ima 4 rezolucije...vise od 8000 kb memorije...nema bluetooth...vibra mu je do jaja...totalno sladak mob
MariO
pa gdje ga nadje?
Ako si gladan pojedi nesto
gdje mu se nalazi MMC slot,ispod baterije?Poslao: mario_mario
kupio sam si e 700 , super mi je mobitel...izgleda bolje nego na slici...kamera mu je najbolja do sad...slika 15 slika u sekundi ili 9...opcija...ima 4 rezolucije...vise od 8000 kb memorije...nema bluetooth...vibra mu je do jaja...totalno sladak mob
Ako si gladan pojedi nesto
kolko znam nema mmc
košta 800 Eura.
ne vjerujem da ga netko ima još
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ima mario sto posto on je imao valjda sve mobitele koji su izašliA to da je mob zakon nisam ni sumnjala.
![]()
nema mmc, memorija mu je integrirana...mislim da je dosao danas u oglasnik i da mu je cijena oko 550 eura, to sto sam ja iskesirao tak puno love to nema veze...koliko znam da su tek par komada dosli u hrvatsku... tko ne vjeruje da ga imam neka me pozove na kavu pa cu mu ga pokazati...fakat je tatalno mmrak mobitel...ah, sta da kazem...ljubav na prvi pogleda, samo sto nije prvi put...he he he he
MariO
Znači 8 MB memorije.. lijepo. Ajd malo napiši neš o telefonu, kakav je blic, kak leži u ruci, kakav je soft, mms...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nema blic
super je jer nema antenu i preklop mu je nekako mekan, imam osjecaj da je dosta kvaliteten...
slican mu je soft kao i s500, al doradjen....ima vise od 8 mb
pitaj kaj te zanima
MariO
Ej Super!Kakav je software?Tipkanje po tipkovnici?MMS?Koliko slika stane?Zar E700 ipak dolazi?Mislio sam da će ga ukinut jer će doći E715...I još nešto za mene važno:Na mobile-review-u sam pročito da nemre slat fotke na pc preko irde!Jel to istina???Molim te odgovori na sva a POSEBNO na ovo zadnje pitanje.Aha dal baterija škripi?Dal poklopac škripi i koliko izdura mob.Hvala![]()
mob nema blutut ajde bok. a nije baš ni ljep nešto.
ne kužim zašto je tako skup kad nema pol funkcija
Nema bluetooth i odma nema pol funkcija?Ima 9mb memorije!Ma lijep je a cijena mi nije važna
E ovak, kaj se tice toga za prebacivanje slika...nemre se prebaciti al su tak isto napisali i za p400, pa se moglo preko softw koji se dobio s njim...probao sam spojiti laptop i e 700 al nije kompatibilan softw tako da se ne moze...posto se s e 700 ne dobije cd....kad izadje mislim da ce se moc...baterija ne skripi ni poklopac....on je posebno kvalitetan, cak nema ni milimetarskog pomaka lijevo desno...na tipkanje se treba naviknut (par poruka i to je to ), jer su jako jako jako kratkog hoda,.. MMS ima totalno novu koncepciju i cini mi se daleko bolja nago na predhodnim modelima, sto se tice slika...ne znam koliko ih stane...mislim da jako puno...memorija je zajednicka...pa ovisi o ostalim podacima koji su ti na mobitelu...materija mi traje uz dosta koristenja ....oko tri dana, nisam siguran...no i nije do kraja konfigurirana tako da to ne mogu tocno reci...nisam ju jos 3 puta punio i praznio.
MariO
@Mario_mario možeš li neke slike koje si sliko sa moba tu postavit?
stavit cu slike, btw. ja sam u 4 godine promjenio 121 mobitel, i to ga se ne sramim...neko se drogira neko mjenja mobitele...i kaj sad!?!
MariO
a dobro je dok se ima novaca za sve to
pa gle, ulozis nesto...onda kupis neki mobitel...imas ga malo i prodas i za tu lovu kupis neki drugi...pa i da nadoplatis...razlike nisu tako drasticne...uopce se ne radi o tome da serem pare....
MariO
121 mob. ti si lud. Prosjecno si promjenio mob svakih 12 dana
sory pretjerao sam bio...
Bookmarks