Pa kolko tebi stane? Pusti kaj oni pisu, zanima nas tvoje iskustvo s mobitelom, odnosno konkretnije s karticom...Izvorno postao Mad Alice
http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...ericsson-v630i
Evo Peky pa se informiraj![]()
Meni osobno ne stane tolko pjesama ... ali to sam ja![]()
Pa kolko tebi stane? Pusti kaj oni pisu, zanima nas tvoje iskustvo s mobitelom, odnosno konkretnije s karticom...Izvorno postao Mad Alice
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
To koliko ti pjesma stane na mem karticu (u ovom slučaju 256MB) ovisi o kavliteti i dljuini pjesama (tj koliko pjesma ima MB)...
Meni obično na nekih 256MB stane max 60 pjesama...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kartica od 256mb ko kartica od 256mb i nije neko iskustvo o kojem bi se dalo... jel.
stane mi oko 50ak pjesama.. ipak su ga precijenili u vezi toga.![]()
Pa to i govorim, mogu oni pisat kaj hoce, mislim, 230 pjesama, ak im srezes kvalitetu mozda i da...Izvorno postao Ico
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
možda su se zaj... pa su mislili na 130 pjesama![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Pa i to je puno, to je 2 i nest Mb po pjesmi...Izvorno postao marq
to bi se moglo navući jer sam ja na mp3 od 256mb stavio 120 pjesamaIzvorno postao Peky
![]()
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
Naravno da se moze navuc, ali na stetu kvalitete pjesama...Izvorno postao marq
pitanje za one koji imaju ovaj mob: da li vam malo stekaju tipke za lijevo i desno(ne da stekaju nego ih je teze za pritisniti nego gore i dole). ja sam uzeo polovno taj mob pa neznam jel to normalno ili...
Da se nadovezem na ove price malo. Stane oko 130 pjesama u AAC+ formatu kodiranom pri 64 kbps, sto je kvaliteta zvuka slicna MP3-ju kodiranom na 128kbps. I da, ono je pogreska, stane 130, a ne 230 pjesama.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
nista posebno moglo je to puno bolje .... cca 1200kuna
Pozdrav...prije 2 dana sam kupio v630i i mogu reci da sam zadovoljan njime...zvucnici i sve to je SUPER...!!
samo bih pitao ima li tko kakve drivere za zvuk ili za kameru...!Pretrazio sam punoooo stranica ali nemogu naci...!
Hvala unaprijed!!
Ništa još od toga. I ja čekam kad će se moći stavljat custom driveri u cid52 telefone.
120 pjesama bi stalo kada bi se bit rate stavio na 64kbps
★★★★★
Bookmarks