pa čemu onda tolko ogromna razlika u cijenama???
a k610 je navodno brandiran na t-com
i vidio sam da k ima 72 polifolne, a 630 64...
i 630 ima neki video editor...
pa kome sad vjerovati???
pa čemu onda tolko ogromna razlika u cijenama???
a k610 je navodno brandiran na t-com
i vidio sam da k ima 72 polifolne, a 630 64...
i 630 ima neki video editor...
pa kome sad vjerovati???
v630 na prilozenu memory stick micro memorijsku karticu od 256mb moze stati oko 200tinjak pjesama ... opremljen da bi podrzavao vodafoneove 3G usluge... video streaming uzivo... superbrzo pretrazivanje weba...
uglavnom napravljen ekskluzivno za vodafone gdje sam ga i kupila. prvenstveno zbog narancastih detalja![]()
pozdraf svima .. moj plvi post!![]()
e ako tebi stane 200 pjesama na tu karticu onda ti je kartica stvarno fenomen.
Nemre ti stat 200tinjak pjesama (osim ak ti pjesme nisu po mb i polIzvorno postao Mad Alice
), valjda nisi iskljucila iz tog broja memoriju na mobu...
![]()
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
http://www.pcchip.hr/vijesti/aktualn...ericsson-v630i
Evo Peky pa se informiraj![]()
Meni osobno ne stane tolko pjesama ... ali to sam ja![]()
Pa kolko tebi stane? Pusti kaj oni pisu, zanima nas tvoje iskustvo s mobitelom, odnosno konkretnije s karticom...Izvorno postao Mad Alice
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
To koliko ti pjesma stane na mem karticu (u ovom slučaju 256MB) ovisi o kavliteti i dljuini pjesama (tj koliko pjesma ima MB)...
Meni obično na nekih 256MB stane max 60 pjesama...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Pa to i govorim, mogu oni pisat kaj hoce, mislim, 230 pjesama, ak im srezes kvalitetu mozda i da...Izvorno postao Ico
Kartica od 256mb ko kartica od 256mb i nije neko iskustvo o kojem bi se dalo... jel.
stane mi oko 50ak pjesama.. ipak su ga precijenili u vezi toga.![]()
nista posebno moglo je to puno bolje .... cca 1200kuna
Bookmarks