da imo je neugodno iskustvo , zbario je neku
![]()
NHF frish-ki
da imo je neugodno iskustvo , zbario je neku
![]()
NHF frish-ki
Recimo to tako... Prvi puta, pretjerao i zažalio... Molio sam boga, u kojeg ni ne vjerujem, da me uzme... Od onda više organski ne mogu smisliti bilo kakav alkohol i u bilo kakvoj količini i postotku... Neki su bili toliko revni, a i naivni da su mi čak podvaljivali votku u đus, misleći da neću skužiti... Jadni su svaki puta morali gledati kako to šikčem u sudoper...Izvorno postao whiteboy
Da jesam, nit ne znam, nit mi nisu rekli...Izvorno postao Ljubav
Al' su mi rekli neke druge stvari...
Eto vidiš, znao sam. I rekoh ti, nemoj dopustiti da ti to prvo iskustvo 'pokvari' alkohol za cijeli život, jer za početak nije svako alkoholno piće namjenjeno opijanju.Izvorno postao frish-KI
Postoji nešto što se zove 'kultura pijenja'.
Vino i pivo se već smatraju prehrambenim namjernicama (što naravno ništa ne znači nekome tko to troši u velikim količinama), no čaša-dvije kvalitetnog vina uz dobru večeru te sigurno neće napiti, može ti samo koristiti zdravlju (pogotovo crno vino), a ti ćeš se ipak malo opustiti i vidjeti da nije sav alkoloh tako 'zao', pa možda se i jednom napiješ laganini uz dobar osjećaj granice, pa se ne ponovi prvo iskustvo i automatski promjeniš cijelokupno viđenje alkohola.
Također, nema bolje okrijepe uz roštilj nego popit pivu (dve, tri, XX). Isto ne spada pod 'opijanje'.
Velim, probaj, lagano za početak, čaša kvalitetnog vina uz večeru, možda neki aperitiv prije klope... ili mala piva uz roštilj, pa vidi.
Hehe, sad ispada da te tu na poroke nagovaram, ali nije, velim, treba imat 'kulturu pijenja'.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Gle, pišeš o stvarima koje odavno znam, ali meni se alkohol u bilo kojem obliku toliko zgadio da se ni prisilit ne mogu da ga probam, a kamoli da ga konzumiram... Meni su kiseliš i prvoklasno vino jedno te isto... Nema mi razlike... Tako da sve te "polako, pa ćeš vidjet" spike padaju u vodu... Od onda je prošlo 10 godina i ništa se nije promijenilo... Čak ni pivu ne mogu popit... Mislim, mogao bih se natjerati da ju pijuckam, ali čemu kad nema ama baš nikakavog gušta... A u tom bi baš guštat trebalo...
OK, a ona 'ženska' pića, ala slatkasti likeri od trešanja, Bailey's, razno-razni kremasti kokteli, ma kvargu čak i Griotte??Izvorno postao frish-KI
Zar ni to?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ti bi me barem trebao razumijeti: NI-ŠTA!Izvorno postao whiteboy
Volio bih da mogu biti barem social drinker, ali ni to...
HEHEIzvorno postao whiteboy
![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
wb... na šta mi to nagovaraš prijatelja![]()
![]()
frish je kul i bez alkohola u krvion je zanimljiv i zabavan sam po sebi. i moram reči da njegova apstinencija od alkohola djeluje pozitivno na sve nas kada smo s njim u društvu. pritom mislim, da nema opijanaj i padanja pod stol, riganja i svih onih ružnih nuspojava uzrokovanih alkoholom. pije se umjereno i svima nam je super
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
...možda je njemu tako bilo, ali meni ne...ja sam od 15-te godine pio umjereno, 2-3 put se pravo nalio, ali to ipak nije bio pravi razlog da prestanem...pravi je razlog taj kad sam jedanput ostao trijezan i vidio frendove šta rade kad popiju... a i od tad nisam osjetio ni potrebu ni želju da pijem...Izvorno postao whiteboy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
daj reci sta su radili? relativno je normalno da kada si trijezan da ti se svi koju su pijani glupo ponasaju.Izvorno postao Eminem
Nikada veći OT nisam vidio..hehe![]()
Što se tiče alkohola... popim ali malo tek tolko da se zarumenim i malo se " podignem" , nikada se nisam napio...umjeren sam dosta...znači čašica dvije- tri max : D
I to ništa žestoko becks, vigor.....
Bookmarks