E ****** , to ja i velim , treba znat granice.
srecom , nemam u blizoj ni daljnoj obitelji / okolici nekog ko bi prevršio mjeru , pa nemogu znat na vlastitoj koži.
![]()
E ****** , to ja i velim , treba znat granice.
srecom , nemam u blizoj ni daljnoj obitelji / okolici nekog ko bi prevršio mjeru , pa nemogu znat na vlastitoj koži.
![]()
nema tice do prasice....
pa nittko ne kaže da se bez alkohola nemreš zabavit...ali nije to to.....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...a zašt nije to to... možda zato što se onda osjećaš glupo jer drugi piju a ti ne, možda zato što se NE ZNAŠ ZABAVIT bez alkohola...Izvorno postao Vuxs
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To mi je nekak kao ne možeš ševit kako spada ako se ne našmrčeš španjolskih mušica...Ono, kao, to nije to...
nemrem nikako, ja sam impotentan...kaj mislis zakaj pijemIzvorno postao frish-KI
![]()
fora je u tome sto kada si popijes onda ne razmisljas vise racionalno. smijes se forama pola sata, bacas fore ko iz rukava, blesav si totalno.
meni za dobru zajebanciju netreba cuga, samo treba dobro drustvo koje se zna zajebavati, ali recimo kada ides van onda je fora kada si lud, kada ti nista nije neugodno, kada te boli k... kada te treba odj![]()
Bookmarks