potpuno se slazem, glupo je kada netko ko ne pije sere stalno po onima koji cugaju!Izvorno postao mala
potpuno se slazem, glupo je kada netko ko ne pije sere stalno po onima koji cugaju!Izvorno postao mala
sad i sam ne gledam baš pretjerano pozitivno sve te izljeve nekakvih frustracija uzrokovanih alkoholom, no onda se sjetim sebe i tog cijelog tjedna i bolje šutit...Izvorno postao coma_zgb
sve je to relativno, ovisi s kojeg stajališta gledamo.
to je nešto što smo većina nas proživjeli, više manje na isti način.
po meni, treba pustiti da to prođe onako kako mora, spriječit eventualno uništavanje javne imovine i slično, a ostalo pustiti.
...daj "coma", ja ne serem i ne mislim na neke koji ponekad znaju popit... dobro znaš na kakve osobe mislim, a većina mladih je takva - agresivni i puni sebe kad popiju...Izvorno postao coma_zgb
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Istina, sjećam se kad je coma jednom pomirisao čep pivske flaše, pa je izigravao neku mangu...Izvorno postao Eminem
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ne govorim direktno tebi. inace ima ljudi koji ne cugaju i uvijek se prave pametni kada drugi cugaju.Izvorno postao Eminem
@wb boze moj![]()
Ja se nemogu zabavit vani ak ne pijem![]()
dobro , to je valjda dijelom i zbog drustva , jer svi cugaju , pa si onak totalnokad vidis njih sve kak se zajebavaju a ti trezveno razmisljas ..
travu nisam uzimo kao opciju .
e da a ta ekipa koja sere po nama koji pijemo , njih djelim u dvije skupine
1)oni koji će cijeli život ostat papci , živjet s mamicom i ne mrdnut se iz kuće
2)oni koji će nakon nekog vremena svog bezgresnog i pod-svaku-cijenu-zdravog života puknut ko kokica i bit jos gori od nas "pijanaca"
![]()
Ja se isto ne mogu zabaviti ak ne pijem.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ja se mogu super zabavit i sa onima koji su malo popili, al naravno, ako ne prave sranja i to...Izvorno postao Ljubav
...ma nemoj, znači ja ću kat-tad puć i propit se... e varaš se prijatelju, a nepijenje i nepušenje su dokaz da netko ima svoje ja i da ga društvo ne može nagovorit da pije, a i puši...e da a ta ekipa koja sere po nama koji pijemo , njih djelim u dvije skupine
1)oni koji će cijeli život ostat papci , živjet s mamicom i ne mrdnut se iz kuće
2)oni koji će nakon nekog vremena svog bezgresnog i pod-svaku-cijenu-zdravog života puknut ko kokica i bit jos gori od nas "pijanaca"
...iskreno, sad će malo ispast glupo, ali dosta njih mi se divi kad me vidi da nepijem - upravo me i sami pitaju kak to mogu, pokraj svojih frendova, jer bi i sami prestali...
...gle, da ne bude zabune - ja nemam ništa protiv osoba koje piju, ako je potrebno da se zabave, tj. ako se ne znaju zabavit bez alkohola, a čuj, šta ćeš, pij i zabavljaj se... ko i oni koji puše...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Upravo je to ono jadno... jedino se zabaviš ako se naliješ. Way 2 go! A ovo pod 1) ili 2) ni ne mislim komentirati... Ili da ja dam svoju verziju onih koji jedinu zabavu i provod vide u alkoholu:Izvorno postao Ljubav
1) Ili će se propit i postati nasilnici i zlostavljači svoje obitelji (ako će ju uspijeti osnovati)
2) Ili će se propit i postati nasil... aha... Da... To je onda to...
How 'bout that?
lol
tvoja verzija sux![]()
Ja znam jaaako puno starijih , koji isto piju povremeno , i sasvim su normalni ljudi , veseli , uzivali su u zivotu i jos uzivaju (mislim na svoje starce i sve njihove prijatelje).
Naravno - tu je najbitnije znat GRANICE !
ma dobro , ne tjeram ja nikog da pije , al najcesce su ti koji ne piju - partibrejkeri. Uvijek prvi oće doma , nikam im se neda ić , nigdje se ne zabavljaju ..
bar je tak s ljudima koje ja znam.
Ak ste vas rojica(frishki , cyber,eminem) drugaciji , cestitam vam!
Niti ja nikome ne popujem kaj pije, nego samo želim dati do znanja da ima ljudi koji ne vole biti u blizini onih koji si (previše) popiju i postanu neugodni ili pak agresivni... A i da si/ste iskusili alkoholizam u svojoj blizini, možda bi me i razumjeli...
Bookmarks