...nažalost... da je moje pravo društvo bilo u gradu, ne bi onda ošo kući, ovako... bilo bi dosadno, jer sam otišao tamo navečer i imao sam što vidjet - svi mokri, pijani, promukli... ma zgadilo mi se...Izvorno postao frish-KI
...nažalost... da je moje pravo društvo bilo u gradu, ne bi onda ošo kući, ovako... bilo bi dosadno, jer sam otišao tamo navečer i imao sam što vidjet - svi mokri, pijani, promukli... ma zgadilo mi se...Izvorno postao frish-KI
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ne mogu shutit na ovakve postove.. mozd to i je balkanski mentalitet.. al primitivno je misliti da svak ko se napije radi sranja.. oke, neki jesu radili sranja.. al mislim sorry, shta se ne mozesh jednostavno malo napit i plesat?? i ujutro kad sam u onoj majici ishla do shkole.. bakice su me gledale ko da sam pushtena iz zatvora.. i bila sam i ja mokra i pijana, a bome sam josh uviek i promukla.. al ako je grijeh zabavljat se za zadnji dan shkole onda stvarno ne znam shta da vam kazhem.. a vi kojima to smeta jednostavno na taj dan ostanite doma i bok![]()
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
eminem je dokazo suprotno tak da je otiso doma i u miru gledao reprizu "zabranjene ljubavi"
to je jedan recent primjer.
netreba se napit da neznas za sebe , al kaj je je , alkohol podiže raspoloženje jednostavno.
...ma da, stvarno... meni podiže raspoloženje kad je oko mene dobro društvo, koje se zna zahebavat i bez alkohola...Izvorno postao Ljubav
...a kod kuće nisam gledao nikakvu seriju nego sam se zabavljao s malim nećakom, što mi je bilo puno-puno lijepše i bolje nego da sam bio sa svojim pijanim razredom...
...meni bome nije jer me je alkohol dovodio do depresivnog stanja, a ovako bar znam što radim i skim radim,puno mi je i ljepše, već sam naveo gore, a i drugi dan mi ne moraju pričat kakav sam bio i s kim sam bio...Izvorno postao mala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja si uvijek popijem tako da mi je super,niti placem,niti spavam,niti (fuj) rigam..
i bas mi je super,naravno drustvo mora biti za akciju i onda kad je ekipa dobra onda je dobro i sa i bez alkohola...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ma ne radi se o tome...znamo se mi i bez alkohola dobro provest,ali cinjenica je da kad malo popijes odmah ti je sve ljepsei nemos mi reci da nije tako![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa ne pijem ni ja tako da sam alkic ali naravno popijem kad sam vani,ne stalno ali da..i sad na norijadi..i mislim da je cist ok koji put si malo popiti![]()
Bookmarks