nemoj ni na maturalnu ic - samo dajes novce bezveze , cijelu noc moras bit budan , a nikakve zarade
![]()
nemoj ni na maturalnu ic - samo dajes novce bezveze , cijelu noc moras bit budan , a nikakve zarade
![]()
A šta je bolje ostat doma .Izvorno postao Ljubav
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...kome ti to...Izvorno postao Ljubav
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Maturalni izlet u Grčku od 9 dana sa brodom mene čeka u 9 mj. E to ne bi propustio, heh....brijem da ce mi to biti dani koje nikad necu zaboravit. I kad malo bolje pogledas, opet, mislio sam cak i ostat ,kao zbog para, ali ko zna kad ce mi se pruzit prilika da idem u Grcku, i da je gledam onako, iz horizontalne perspektive heh.
A norijada......hm......neslazem se s razbijanjem, ali se zato slazem s OPIJANJEM,heh. A i kad znam koliko se kasnije uci na pravnom, dode mi da se taj dan napijem tako da ce mi bit slabo od alkohola sljedecih pola godine
M R Z I M .T..Com
pa tebi ..Izvorno postao Eminem
mislim bez uvrede .. al kaj ces na norijadi .. onak nije da se to događa jednom u životu :bunny:
hehhe istinaIzvorno postao coma_zgb
![]()
Zadnji uredio Ljubav : 25-05-2006 u 14:44
ne znam kako vi ali u brodu je po meni najjača norijada.. to je stvarno ne zaboravan događaj, tamo se ljudi obuku kao na karnevalu, a ne samo neke majičice.. i sinoć je zbilja bio predobro..
http://www.sbonline.net/idb/index.ph...a&g=019&page=0
svakako da su ovo birane kolko' tolko' normalne slike, ovo je neka stara galerija, a od jučer oćito još nisu stavili..![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
HAAAAAAAAAA, MOJA CURA JE NA TEMI NORIJADA U 24 NA NAJVECOJ SLICIBAS SAM PONOSAN
![]()
M R Z I M .T..Com
ma daj pa kakva razbijanja bash je sve proshlo u najboljem redu hiihhiii![]()
nego shteta kishe.. al dobro je doshla tu i tamo da nas malo zalijea bila sam na teveju hahaaa
![]()
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
kad sam ja bila maturant...hehehe
uglavnom,bio je pretopli dan,ja imadoh temperaturu 39 stepeni...bolesna...
svi pili,ja gledala...pjeske od salate do jaruna...skoro se srusila...dosla tamo,bila pol sata i zvala tatu da dode po mene jer bum se srusila...
a da ne pricam bruke onoga sto nam je pisalo na majicama...tada je ministarstvo kao davalo majice,mi smo trebali javiti tekst...i mi htjeli "when we are good they never remember but when we are bad they never forget"...uglavnom,odgovor je bio da je tekst predugacak i da moramo promijeniti...mi se nikako nismo mobgli dogovoriti i onda je raska poslala "gmizemo i s jezicima stizemo" ... jer smo iz jezicne gimnazije...katastrofa...
a mi smo onda 2 ana prije norijade isli raditi majice s onim natpisom...koji su na kraju ovi sprckali i tako...uglavnom...norijada mi nije ostala u lijepom sjecanju...ali,otisla bum mozda dogodine pa ono...hahaha
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
mi smo imali MI SMO JOS JEDNA PROPALA VLADINA INVESTICIJA i u 24h je pisalo da je to kao najbolji natpis![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks