a frizerkama pise:
Naša škola je možda laka ali nismo mi!
hahhahahhaha koja laaaaaaž svako ko je ikad upozno neku curu iz frizerske zna da je to takva laž da boli
a frizerkama pise:
Naša škola je možda laka ali nismo mi!
hahhahahhaha koja laaaaaaž svako ko je ikad upozno neku curu iz frizerske zna da je to takva laž da boli
...joj ovi decki...![]()
Ma ko je normalan danas išao na jarun norit po tom vremenu? Pa sutra će biti toliko bolesnih da em će ih pucat mamurluk, em će svi biti toliko isprehlađeni da neće iz kreveta izaći, ne daj bože da netko dobi upalu pluća. A gdje je još matura? Sad ću ispast party breaker ali ovo danas nema veze s mozgom![]()
Vjerovao ili ne, ali ja ću se uglavnom složiti s tobom...Izvorno postao cyberphere
![]()
![]()
...poslije škole direktno otišao kući, nije mi se dalo ostajat, kiša je počimala, a i ovi su samo pili alkohol tako da to meni baš i nije odgovaralo... al sam se večeras zaletio, tj. malo se provozao do grada da vidim što ima - svi mokri ko miševi, promukli, bazde na alkohol... ma grozno... sad mi pogotovo nije žao što nisam ostao...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo pogledajte šta kaže jedan bloger. Mogao bi se i složiti s njim
http://zvonkoalac.bloger.hr/
ja se ne mogu sloziti s njim. NIKAKO. Pa to je jedan dan godisnje kad se zavrsava skola i onda ide svatko svojim putem. I tko zna kad ce se opet vidjeti. Moraju zadnji put proslaviti s ekipom iz razreda.Izvorno postao cyberphere
a i to sto pametni blogger usporeduje maturante s napadom na ZG i zvoncicima, dokazuje njegovu inteligenciju. Uostalom, procitajte komentare na njegov blog o maturantima
iPhone 5s 16 GB
Izvorno postao cyberphere
ma daj ajde molim te lik je ocita ped..
jeli
kata-fakin-strofa!
jedino sto doticni vjerovatno voli je kad gled Dupli anal u svlačioni.avi sa "kolegama"
![]()
nemoj ni na maturalnu ic - samo dajes novce bezveze , cijelu noc moras bit budan , a nikakve zarade
![]()
A šta je bolje ostat doma .Izvorno postao Ljubav
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...kome ti to...Izvorno postao Ljubav
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
E, ja sam se na svojoj norijadi napio, u životu nisam bio više pijan!
Poslije sam morao propustiti noćnu zabavu, a i čitav sutra dan sam pio samo kućnu limunadu (to nejbolje sprječava mamurluk).![]()
Neka djece, meni to djeluje baš simpa! Dobro, oblokavanje baš ne, ali hebiga, to je jednom u životu! I tad misliš da je čitav svijet pred tobom.![]()
heheheheheehehe.....Izvorno postao Ljubav
![]()
M R Z I M .T..Com
Bookmarks