= Citat = Izvorno postao Ljubav
Ja se nemogu zabavit vani ak ne pijem

dobro , to je valjda dijelom i zbog drustva , jer svi cugaju , pa si onak totalno kad vidis njih sve kak se zajebavaju a ti trezveno razmisljas ..
travu nisam uzimo kao opciju .
...ja se mogu super zabavit i sa onima koji su malo popili, al naravno, ako ne prave sranja i to...

e da a ta ekipa koja sere po nama koji pijemo , njih djelim u dvije skupine

1)oni koji će cijeli život ostat papci , živjet s mamicom i ne mrdnut se iz kuće
2)oni koji će nakon nekog vremena svog bezgresnog i pod-svaku-cijenu-zdravog života puknut ko kokica i bit jos gori od nas "pijanaca"
...ma nemoj, znači ja ću kat-tad puć i propit se... e varaš se prijatelju, a nepijenje i nepušenje su dokaz da netko ima svoje ja i da ga društvo ne može nagovorit da pije, a i puši...
...iskreno, sad će malo ispast glupo, ali dosta njih mi se divi kad me vidi da nepijem - upravo me i sami pitaju kak to mogu, pokraj svojih frendova, jer bi i sami prestali...

...gle, da ne bude zabune - ja nemam ništa protiv osoba koje piju, ako je potrebno da se zabave, tj. ako se ne znaju zabavit bez alkohola, a čuj, šta ćeš, pij i zabavljaj se ... ko i oni koji puše...