potpuno se slazem, glupo je kada netko ko ne pije sere stalno po onima koji cugaju!Izvorno postao mala
kak ne.. moooozhesh mooozhesh.. ufff..Izvorno postao Vuxs
![]()
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
potpuno se slazem, glupo je kada netko ko ne pije sere stalno po onima koji cugaju!Izvorno postao mala
sad i sam ne gledam baš pretjerano pozitivno sve te izljeve nekakvih frustracija uzrokovanih alkoholom, no onda se sjetim sebe i tog cijelog tjedna i bolje šutit...Izvorno postao coma_zgb
sve je to relativno, ovisi s kojeg stajališta gledamo.
to je nešto što smo većina nas proživjeli, više manje na isti način.
po meni, treba pustiti da to prođe onako kako mora, spriječit eventualno uništavanje javne imovine i slično, a ostalo pustiti.
...daj "coma", ja ne serem i ne mislim na neke koji ponekad znaju popit... dobro znaš na kakve osobe mislim, a većina mladih je takva - agresivni i puni sebe kad popiju...Izvorno postao coma_zgb
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Istina, sjećam se kad je coma jednom pomirisao čep pivske flaše, pa je izigravao neku mangu...Izvorno postao Eminem
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma ne govorim direktno tebi. inace ima ljudi koji ne cugaju i uvijek se prave pametni kada drugi cugaju.Izvorno postao Eminem
@wb boze moj![]()
Ja se nemogu zabavit vani ak ne pijem![]()
dobro , to je valjda dijelom i zbog drustva , jer svi cugaju , pa si onak totalnokad vidis njih sve kak se zajebavaju a ti trezveno razmisljas ..
travu nisam uzimo kao opciju .
e da a ta ekipa koja sere po nama koji pijemo , njih djelim u dvije skupine
1)oni koji će cijeli život ostat papci , živjet s mamicom i ne mrdnut se iz kuće
2)oni koji će nakon nekog vremena svog bezgresnog i pod-svaku-cijenu-zdravog života puknut ko kokica i bit jos gori od nas "pijanaca"
![]()
Ja se isto ne mogu zabaviti ak ne pijem.![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...ja se mogu super zabavit i sa onima koji su malo popili, al naravno, ako ne prave sranja i to...Izvorno postao Ljubav
...ma nemoj, znači ja ću kat-tad puć i propit se... e varaš se prijatelju, a nepijenje i nepušenje su dokaz da netko ima svoje ja i da ga društvo ne može nagovorit da pije, a i puši...e da a ta ekipa koja sere po nama koji pijemo , njih djelim u dvije skupine
1)oni koji će cijeli život ostat papci , živjet s mamicom i ne mrdnut se iz kuće
2)oni koji će nakon nekog vremena svog bezgresnog i pod-svaku-cijenu-zdravog života puknut ko kokica i bit jos gori od nas "pijanaca"
...iskreno, sad će malo ispast glupo, ali dosta njih mi se divi kad me vidi da nepijem - upravo me i sami pitaju kak to mogu, pokraj svojih frendova, jer bi i sami prestali...
...gle, da ne bude zabune - ja nemam ništa protiv osoba koje piju, ako je potrebno da se zabave, tj. ako se ne znaju zabavit bez alkohola, a čuj, šta ćeš, pij i zabavljaj se... ko i oni koji puše...
Upravo je to ono jadno... jedino se zabaviš ako se naliješ. Way 2 go! A ovo pod 1) ili 2) ni ne mislim komentirati... Ili da ja dam svoju verziju onih koji jedinu zabavu i provod vide u alkoholu:Izvorno postao Ljubav
1) Ili će se propit i postati nasilnici i zlostavljači svoje obitelji (ako će ju uspijeti osnovati)
2) Ili će se propit i postati nasil... aha... Da... To je onda to...
How 'bout that?
lol
tvoja verzija sux![]()
Ja znam jaaako puno starijih , koji isto piju povremeno , i sasvim su normalni ljudi , veseli , uzivali su u zivotu i jos uzivaju (mislim na svoje starce i sve njihove prijatelje).
Naravno - tu je najbitnije znat GRANICE !
ma dobro , ne tjeram ja nikog da pije , al najcesce su ti koji ne piju - partibrejkeri. Uvijek prvi oće doma , nikam im se neda ić , nigdje se ne zabavljaju ..
bar je tak s ljudima koje ja znam.
Ak ste vas rojica(frishki , cyber,eminem) drugaciji , cestitam vam!
Niti ja nikome ne popujem kaj pije, nego samo želim dati do znanja da ima ljudi koji ne vole biti u blizini onih koji si (previše) popiju i postanu neugodni ili pak agresivni... A i da si/ste iskusili alkoholizam u svojoj blizini, možda bi me i razumjeli...
E ****** , to ja i velim , treba znat granice.
srecom , nemam u blizoj ni daljnoj obitelji / okolici nekog ko bi prevršio mjeru , pa nemogu znat na vlastitoj koži.
![]()
nema tice do prasice....
pa nittko ne kaže da se bez alkohola nemreš zabavit...ali nije to to.....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...a zašt nije to to... možda zato što se onda osjećaš glupo jer drugi piju a ti ne, možda zato što se NE ZNAŠ ZABAVIT bez alkohola...Izvorno postao Vuxs
fora je u tome sto kada si popijes onda ne razmisljas vise racionalno. smijes se forama pola sata, bacas fore ko iz rukava, blesav si totalno.
meni za dobru zajebanciju netreba cuga, samo treba dobro drustvo koje se zna zajebavati, ali recimo kada ides van onda je fora kada si lud, kada ti nista nije neugodno, kada te boli k... kada te treba odj![]()
To mi je nekak kao ne možeš ševit kako spada ako se ne našmrčeš španjolskih mušica...Ono, kao, to nije to...
E nisi ti frish bio na nekom sastanku forumaša, pa da vidiš što je neugodnost...Izvorno postao frish-KI
LOL
Ma razumijem te ja, znam par takvih. No kad je dobra ekipa i svi znaju svoje granice (pa idu oboriti rekord u prelaženju tih granica) onda nemre biti loše
Nego, meni se čini da si ti jednom u životu, vjerojtano prvi put kad si uopće pio, imao neko jako neugodno iskustvo i zato više ne piješ? Jesam li u pravu?
Ugavnom, ne treba prema jednom neugodnom iskustvu suditi. Treba biti bar 40-ak neugodnih iskustava.![]()
da imo je neugodno iskustvo , zbario je neku
![]()
NHF frish-ki
nemrem nikako, ja sam impotentan...kaj mislis zakaj pijemIzvorno postao frish-KI
![]()
Recimo to tako... Prvi puta, pretjerao i zažalio... Molio sam boga, u kojeg ni ne vjerujem, da me uzme... Od onda više organski ne mogu smisliti bilo kakav alkohol i u bilo kakvoj količini i postotku... Neki su bili toliko revni, a i naivni da su mi čak podvaljivali votku u đus, misleći da neću skužiti... Jadni su svaki puta morali gledati kako to šikčem u sudoper...Izvorno postao whiteboy
Da jesam, nit ne znam, nit mi nisu rekli...Izvorno postao Ljubav
Al' su mi rekli neke druge stvari...
Eto vidiš, znao sam. I rekoh ti, nemoj dopustiti da ti to prvo iskustvo 'pokvari' alkohol za cijeli život, jer za početak nije svako alkoholno piće namjenjeno opijanju.Izvorno postao frish-KI
Postoji nešto što se zove 'kultura pijenja'.
Vino i pivo se već smatraju prehrambenim namjernicama (što naravno ništa ne znači nekome tko to troši u velikim količinama), no čaša-dvije kvalitetnog vina uz dobru večeru te sigurno neće napiti, može ti samo koristiti zdravlju (pogotovo crno vino), a ti ćeš se ipak malo opustiti i vidjeti da nije sav alkoloh tako 'zao', pa možda se i jednom napiješ laganini uz dobar osjećaj granice, pa se ne ponovi prvo iskustvo i automatski promjeniš cijelokupno viđenje alkohola.
Također, nema bolje okrijepe uz roštilj nego popit pivu (dve, tri, XX). Isto ne spada pod 'opijanje'.
Velim, probaj, lagano za početak, čaša kvalitetnog vina uz večeru, možda neki aperitiv prije klope... ili mala piva uz roštilj, pa vidi.
Hehe, sad ispada da te tu na poroke nagovaram, ali nije, velim, treba imat 'kulturu pijenja'.![]()
Gle, pišeš o stvarima koje odavno znam, ali meni se alkohol u bilo kojem obliku toliko zgadio da se ni prisilit ne mogu da ga probam, a kamoli da ga konzumiram... Meni su kiseliš i prvoklasno vino jedno te isto... Nema mi razlike... Tako da sve te "polako, pa ćeš vidjet" spike padaju u vodu... Od onda je prošlo 10 godina i ništa se nije promijenilo... Čak ni pivu ne mogu popit... Mislim, mogao bih se natjerati da ju pijuckam, ali čemu kad nema ama baš nikakavog gušta... A u tom bi baš guštat trebalo...
wb... na šta mi to nagovaraš prijatelja![]()
![]()
frish je kul i bez alkohola u krvion je zanimljiv i zabavan sam po sebi. i moram reči da njegova apstinencija od alkohola djeluje pozitivno na sve nas kada smo s njim u društvu. pritom mislim, da nema opijanaj i padanja pod stol, riganja i svih onih ružnih nuspojava uzrokovanih alkoholom. pije se umjereno i svima nam je super
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks