Čuj ne znam.. Ne pijem jel nemam potrebe za time. Mogu se zabavljati i bez alkoholaIzvorno postao mala
ma ne radi se o tome...znamo se mi i bez alkohola dobro provest,ali cinjenica je da kad malo popijes odmah ti je sve ljepsei nemos mi reci da nije tako![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pa ne pijem ni ja tako da sam alkic ali naravno popijem kad sam vani,ne stalno ali da..i sad na norijadi..i mislim da je cist ok koji put si malo popiti![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
...ma da, stvarno... meni podiže raspoloženje kad je oko mene dobro društvo, koje se zna zahebavat i bez alkohola...Izvorno postao Ljubav
...a kod kuće nisam gledao nikakvu seriju nego sam se zabavljao s malim nećakom, što mi je bilo puno-puno lijepše i bolje nego da sam bio sa svojim pijanim razredom...
...meni bome nije jer me je alkohol dovodio do depresivnog stanja, a ovako bar znam što radim i skim radim,puno mi je i ljepše, već sam naveo gore, a i drugi dan mi ne moraju pričat kakav sam bio i s kim sam bio...Izvorno postao mala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
totalno se slazhem s malom.. i mislim da si pametniji ak si znash u cuganju odredit granicu nego kad ostanesh doma dok se svi vani zabavljaju jer ti smetaju pijani.. dobro, oke, ak ti smeta cuga, nemoj pit.. al nemoj onda ni srat onima koi nekad piju.. daj hej, mlada sam ono, u chem je problem?? svashta...![]()
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
ja si uvijek popijem tako da mi je super,niti placem,niti spavam,niti (fuj) rigam..
i bas mi je super,naravno drustvo mora biti za akciju i onda kad je ekipa dobra onda je dobro i sa i bez alkohola...![]()
a ja bio na explozivu ihuuu...idem proslavit.....
bilo je ludih majca nama je felix crtao..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
...meni bome nije jer me je alkohol dovodio do depresivnog stanja,
...hmm kod mene je depresivno stanje dovodilo do alkohola...![]()
e da imam jedno pitanje.....
meni još uvijek šumi u ušima od jučer šta da radim,ali ozbiljno to je valjda zbog onog zvučnika u šatoru..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Ja do nedavno nisam nikako pio, a opet sam zgledo ko pjana budala, a trijezan do daske
Zavisi samo kakvo je društvo![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
sta nisi nikad prije glasno slusao muziku. proc ce ti za dan dva
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
proci ce ti samo to![]()
Ajme ljudi pa vi ste luuudi..
Kakav alkohol....katastrofa...SAMO NE RECI
Vodka... pa kaj je to... prozirno i gadno...ubilo mi zubiće i jezićić... Pa to je čisti medicinski NEMOJTE NIKAD NIKAD PIT...
Onda ona piva... pa to ko da je netko stavio nešto žufko u colu staru 6 godina... i usput se popišo u nju... mislim HALOOO
Onda ono kak se zove HAmbus, Mambus (nešto vino i cola kao)... pa to... ko da pijem ciklu sa kolom...mislim...bljak
A ono sok od naranče i vodka... bljak...taman uživam u PRIRODNOM soku i onda iznenada okus medicinskog alkohola...fuuuuuj...zrigam se...
A onaj šok kola... no comment...
Pa sam si uzeo Pago i sjeo ne klupicu uživajući u rađanju prirode i zvucima kapi kiše na prolivenom alkoholu... mmmmmm![]()
:bunny:![]()
![]()
.......cajngr.... what the fuck.....![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Vuxs
ma to valjd od zvizdaljki.. prochi che.. i mene je proshlo![]()
...pa nećemo se valjda sad svađat...Izvorno postao dupinica
...ovo govorim jer je mom razredu, bar muškom dijelu, a i nekim ženskama, prvo bilo nalit se ko stoka... misliš da bi plesali na kiši da nisu popili - bi klinac... itko pametan, bez obzira bilo to zadnji dan škole il svatovi il išta drugo, da je trezan ne bi plesao na kiši na onoj temperaturi...
pijem i ja pago i to svaki dan![]()
kak ne, i'm singin in the rain, and i'm happy today hahhaahIzvorno postao Eminem
![]()
Ma sve se priznaje dok se ne počne razbijat i tuć... to sigurno neće dovest do još veće sreće i zabave... END
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ma gle,to su za mene debili sta se ne znaju lijepo zabavit nego moraju tramvaje razbijat itd...to jesu za mene idioti,ali da su glupi oni sta si malo popiju da proslave sta su uspijesno zavrsili relativno tesku srednju skolu,to nisu debili..pa neka ljudi piju-ali naravno do odredene granice..onak taman da se malo zacrvenis i da budes jako veseo itd![]()
Heh....ma daj ljudi kaj brijete, alkohol je do yaya
p.s. pojedini ljudi aka debili znaju razbijati tramvaje i automobile i BEZ ALKOHOLA,tako da...nije alkohol svemu kriv
M R Z I M .T..Com
...dok te jednom ne ubije...Izvorno postao ILOVETECHNO
...a kad bi vas se pitalo - što je bolje : sex ili alkohol - što bi odgovorili (ali samo jedno od toga se može izabrat)...
...za mene definitivno seks...
pa tam stajali tramvaji kaj svi su nabijali po staklima..netko je bio drven pa nije imao osjećaja i malo je jače potegnuo...sad svi slave i odma su svi kreteni...e da ja sam polio neku gospođu koja nam je srala iz tramvaja da kak se to ponašamo....pametnjakovička si je onda mogla zatvorit prozor...
a šta se tiče tih uši pa to nije normalno...nisam pijan nisam trijezan ali opet zuji...
...a kad bi vas se pitalo - što je bolje : sex ili alkohol - što bi odgovorili (ali samo jedno od toga se može izabrat)...
...za mene definitivno seks...[/QUOTE]
ajtt tu se slazem hihi![]()
ma od svakog pomalo..al su bili oni mali wc-i .....eh nemreš bljuvat dobro nemreš....dobro...Izvorno postao Eminem
Pa cuj...mislim da je najbolja kombinacija tog dvoje, i da ce se ljudi slozit s tim, ali kad bi vec morao birat ( iako se nikad nebi doveo u tu situaciju ) odabrao bih SEX hehIzvorno postao Eminem
![]()
M R Z I M .T..Com
Bookmarks