bas sam gledao na tmobilu nisam uspio nac n80![]()
Gdje si ti vidio na T-Mobileu da imaju N80?
bas sam gledao na tmobilu nisam uspio nac n80![]()
Ma Vex je vjerojatno još mamuran, pa mu mu je N70 nalikovala na N80...![]()
evo link i scrolajte na cca pola stranice:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-03-00-00.asp
...manje je više...
Ljudi, znate koja je najpovoljnija kupnja N80?
E60!
Apsolutno isti mobitel, jedino nema kameru. A u Oglasniku dođe 350€ (2500kn)
(sorry na malom offu)
Testis unnus, testis nullus!
pa bolje da si rekao n70 jer većina ljudi bi kupila n80 zbog kamere.....
...manje je više...
Izvorno postao Vex
A zašto ti misliš da bi većina ljudi kupila N80 zbog kamere, a ne, npr., zbog 354*416 ekrana, WLANa, VoIPa, novog Symbiana, itd., itd.?
Testis unnus, testis nullus!
To nikad ni ne gledam, a očigledno da ju još nemaju u ponudi kad je nema na početnoj stranici sa ponudom mobitela...Izvorno postao Vex
slazem se, vecini ljudi nije kamera na prvom mjestu ja bih je uzeo zbog ogromnog ekrana isymbiana(ako je nekom stalo do kamere dace 2000kn za dobar fotic i slikat koliko ga je volja i dobivat savrsene fotke)Izvorno postao marko6630
fotoaparat nemas uvijek kraj sebe, mobitel imas![]()
ok ispričavam se zbog dizanja prašine, nisam znao da toliko ljudi (ne)vole kamere na mobovima, osobno ni ja ne volim slikat mobom, bilo kojim.....
...manje je više...
Pa, kad već kupujem nešto novo i nešto o čemu smo mjesecima pisali po forumu, normalno je očekivati "sve" u paketu. Meni je kamera sasvim sporedna stvar, ali volim da mi je na dohvat ruke, odn da je na mobitelu.
To što su te kamere još uvijek "primitivne" u odnosu na fotić meni ne igra veliku ulogu.
Što vam se baš nikada nije dogodilo da u sasvim svakodnevnoj situaciji ugledate ne-svakodnevan prizor- i hop-Klic.
Pada mi sad na pamet jedino ona nesreća Concordea u Parizu, kad to nitko nije snimio osim nekih turista koji su se slučajno zatekli na mjestu. Poslije su i Francuska TV i BBC i CNN koristili tu snimku. Pa i atak na Blizance u New Yorku isto nije snimljen profesionalnom kamerom.
Da ne duljim-bolje je imati kameru nego nemati.
Slazem se u potpunosti s Mobyyjem.
PREDATOR
Bookmarks