Gdje su ovi starosjedioci..Mobyy, Drug Mile....????
Gdje su ovi starosjedioci..Mobyy, Drug Mile....????
A da probas uzeti u ruke oba mobitela i isprobati ih??Po meni bolji je izbor SE K750.Baterija ce ti sigurno duze trajati nego na Nokiji.
dali ima ovo uopče smisla,uspoređuju se dvije sasvim različite stvri a da bude bizarnije razlika u "stažu" im je više nego velika, pogotovo u današnje vrijeme kada izlaze na tržište kao sa trake...
pitanje prvo: treba li ti smartphone ili ne
ako da odmah je odgovor jasan, bilokoji smartphone "močniji" je od običnog telefona,dalje, možeš dobit za 500kn ili k750 ili 6600....logika kaže da ideš na ono što više vrijedi k750...e sad moja ti je preporuka ako želiš smartphone da taj k750 mjenjaš za nešto tipa 6630 ili 6680 koji su osjetno bolji od n6600.
e vidiš sodom to sam i ja razmišljal...tražil sam malo po oglasniku, ali večina 6630/6680 nema garancije, pa malo mi je žal dati mob kojeg nebudem niti iz kutije otvaral za mob bez garancije! kad bi netko s foruma htio zamjenu, a da ima garanciju, več bi razmislio
ako ti daješ novi k750 u zamjenu za jedan od ova dva telefona pod garancijom mislim da nebi trebo biti problem nači nekog,probaj na forumima ili grupama.
..pa posto si trazil misljenje evo da ti i ja velim svoje..i tak si rekel da ti se zdopala na prvi pogled nokia i tak si ju narucil vec.Ja bi isto nju uzela,nije da ovaj se. nije dobar al nokia je nokia!!I to simbac !!!
@ sodom
sad sam tek skužil ,ja mob uzimam na firmu, tak da ako bum ga mjenjal, možda bi imal probleme da mi slušajno inspekcija dojde! Na računu imam jedno, a u dzepu drugo...
@lili
prva osoba koja me podupire...tnx
Uvijek im možeš reći da ti je mob na popravku, ili da si ga izgubio, ili da se teleportirao na enterprise, mislim neće ti inspekcija pravit probleme oko računa vrijednog 500 kuna, a lijepo kažeš knjigovođi da ti ga stavi na otpis, kalo itd. Trebaš samo napravit zapisnik šta se kao fol dogodilo.Izvorno postao Nono01
Kratko i jasno - K750i!![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks