kao što rekoh, NE MOŽEŠ. Možeš ti napravit backup (nevaljan) i kad ga vratiš u mobitel, neće ti više raditi.Izvorno postao unreal
pokušao sam napravit full backup na svojoj L6( t-mobile) s Flash backup 2.62. mob se prebaci u flash mode i nakon par trenutaka na mobu se pojavi da je u flash modu , a nakon toga "criticall error 84" i mob više nije spojen na F.backup .
Znate li u čemu je problem?
boot loader 08.D0
FLEX SE4660AXXQ609B
SOFTWARE R3511_G_0A.52.26R
DSP S/W verzija 623F3F00![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
kao što rekoh, NE MOŽEŠ. Možeš ti napravit backup (nevaljan) i kad ga vratiš u mobitel, neće ti više raditi.Izvorno postao unreal
OK. To sam shvatio,no medjutim kad pokušam flashat mob javlja mi isti error.![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
a s čime flashas??Izvorno postao unreal
pa jel teško napisati par rečenica, ovako ćemo ti teško pomoći
sorry! evo opis:
pokušao sam s Multiflashflex programom a flash je
L6 German RETAIL flash
R3511_G_0A.52.26R
PDS00D
LP0004
DRM0201
JPJAVA_G_0A_L6_06_00_14R
SE5426AXXF10AC_1FF
skinuo sam ga s "gocellular" i na kraju flash ima ekstenziju (.sbf)
crnikmet@gmail.com
probaj sa RSDom.Izvorno postao unreal
upali mob u boot modu, pa javi što se događa
ako si mislio na rep. studio demo imam i rep.studio pro no u modelu telefona nema L6 pa ne mogu odabrat svoj model moba , već samo tip (P2K) pa kad pokušam samo na mobu izbaci critical error 84. možda bi trebao promijenit ekstenziju u .sfx ili neku drugu jer ovu .sbf ne prepoznaje multiflashflex već samo leadergl i flashbackup 2.62
crnikmet@gmail.com
kakav mrtvi rep studio.Izvorno postao unreal
RSD lite...
RSD lite rules. uspio sam flashat mob. No primjetio sam da mi je ostao problem koji je bio i s originalnim softom a to je da u tipu zvona (vibra i zvono) kod pozivanja radi samo vibra a zvono ne, a i budilica ne radi uopće ( samo se pojavi info na ekranu bez tona i vibre) koji god ton odabrao. no nema veze netko će već nešto smisliti pa ćemo i to sredit.
Hvala svima na pomoći!
![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Bookmarks