Nisam nigdje jos nasao besplatno slanje mms-a, ali ako oces, mogu ti ja poslat jedan da vidis kak radi, samo mi posalji broj moba na mail.
Jučer sam si aktivirao Vip.MMS uslugu i sad me zanima postoji li negdje besplatno slanje MMS-a ili barem neki test MMS da vidim kako to radi. Ne želim slati preko funmms.vip.hr jer kad sam sestrični slao MMS poruku gadovi su mi maznuli 10 kn po poruci
Nisam nigdje jos nasao besplatno slanje mms-a, ali ako oces, mogu ti ja poslat jedan da vidis kak radi, samo mi posalji broj moba na mail.
aktiviraj si MMS Sport uslugu, ona ti je ovaj mjesec na VIPu besplatna... na kraju mejseca deaktiviraš.. to ti je dovoljno da vidiš kak to zgleda (jučer su npr. poslali sliku rukometaša uz vijest o odbojci)
MMSSPO na broj 710 - aktivacija
-MMSSPO na broj 710 - deaktivacija
Nemoj zaboraviti iskljuciti na kraju mjeseca!
Forumaš godine :)
Stavio sam si u podsjetnik da ne zaboravimPoslao: sezam-picika
Nemoj zaboraviti iskljuciti na kraju mjeseca!
hehe, pametno
dobar je taj mms sport, barem po broju mms-a koje primis dnevno...![]()
dobar al dosadan. Ja ga iskljucio
Ma i meni je dost ovih ruskinja atletičarki i nogometaša...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I meni je već dosadio. I ja sam ga isključioPoslao: sezam-picika
dobar al dosadan. Ja ga iskljucio
Zbilja neznam za koga to rade![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks