Jesi instalirao USB drivere za sikronizaciju Varia sa PC-jem????
Kada uštekaš usb,automatski ti se pojavi prozor za potrebnu instalaciju drivera,pita te da li zelis instalirati potreban usb driver,da li ti se to pojavilo??Ako ne onda nesto ne stima.
Vidim da je na ovu temu već bilo pitanja, ali nema niti jedno rješenje problema, pa ako ima netko tko se kuži...
Dakle, instalirao sam Active Sync na komp, sve kako piše u uputama i krenu spojiti Vario putem BT-a i USB kabela, ali niti jedno od toga dvoje nije uspjelo...kada ga pokušam spojiti, on se spaja, spaja i spaja al nikak da se spoji...jel zna netko u čemu je problem? Danas ujutro je na njemu napravljen hard reset, pa se nadam da se nisu izgubili neki fileovi...
Inače, mob ili PDA je zakon, samo da ga nekak spojim s kompom![]()
Bom Chicka WahWah
Jesi instalirao USB drivere za sikronizaciju Varia sa PC-jem????
Kada uštekaš usb,automatski ti se pojavi prozor za potrebnu instalaciju drivera,pita te da li zelis instalirati potreban usb driver,da li ti se to pojavilo??Ako ne onda nesto ne stima.
Zadnji uredio Irena : 24-05-2006 u 08:29
Instalirao sam drivere i sve i kada spojim Vario ptem kabela sa PC-om, pojavi mi se u donjem desnom kutu da je našao "Mobile Device" i napiše mi "Your new hardware is installed and ready to use" što znači da se on spoji i da ga prepozna komp...prebacujem pjesme i slike putem bluetootha s PC-a na Vario, al ne znam zašto ne radi sinhronizacija sa Active Syncom...di je štos?
Bom Chicka WahWah
Znači da sve štima,možda je fora u novoj ili staroj verziji Active Sync-a,neka ti kaže Nostromobox koju verziju Activa Sync-a je koristio
Ovako probaj onako kako sam ti obajsnio na PM ako ne radi probaj ovo:
1. Instaliraj Microsoft ActiveSync verziju 4.0 ili 4.1
2. Kada pokreneš ActiveSync odi na File---->Connection Settings
3. Tamo izaberi "Allow USB connection with desktop computer"
4. Sljedeće spoji Varia na USB kabel i stisni "Get connected" gumb
Tako bi ti trebalo radit i moralo radit nakon što ti nađe uređaj, ako u kojem slučaju to ne uspije umjesto 4. koraka samo zatvori ActiveSync te ga ponovno pokreni i samo spoji varia na USB kabel.
Jedno od toga bi moralo radit, nakon toga si naparavi partnership i to je to
OK, hvala...ajd mi pliz pukni ovdje neki link od full verzije 4.0 (ja imam verziju 4.1), pa da probam s tim...
Bom Chicka WahWah
Sa verzijom 4.0 mi se događa ista stvar kao i sa 4.1...kaj dalje da napravim? opet komp prepozna Varija ali ga neće spojiti sa Active Syncom...
Jel moram možda na Variu uključiti kakvu opciju?
Bom Chicka WahWah
možda nema veze, ali jel imaš instaliran MS Outlook....ne Outlook express...
meni je nekad radio frku ako ga nisam imao instaliran....![]()
Imam instaliran Outlook Express, ali ne znam kakve bi to moglo imati veze sa tim da mi se neće spojiti putem Active Synca...Izvorno postao particle
Bom Chicka WahWah
Probaj instalirati MS Outlook....mozda uspije...jer kad ti se synca s compom, tvoje kontakte, taskove i appointmentse prebacuje u MS outlook... mozda ga to tepe...a ko ce ga znatiIzvorno postao PhytoSculpt
Pogledaj na start>programs>activesync>menu>connections je li ti kvačica na synchronize all Pc using this connection i ispod usb.mada mislislim da bi to defaultno tribalo biti ukljućeno ako nisi nešto dira.Izvorno postao PhytoSculpt
Imao sam isti problem i nakon što sam isključio firewall je radio bez problema
sretno
Jučer je bio kod mene frend kaj se super kužu u račinala i sve gluposti i ak ga on nije uspio spojiti, onda ne znam koji je razlog...budem probao otići kod njega i pokušat spojiti Vario na neki drugi PC, pa ćemo vidjeti...
Ali, provjeravali smo Vario i ima sve potrebne file-ove, nije sa njega ništa izbrisano ili nekaj slično, tako da je najvjerojatnije stvar u kompu...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks